2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم خواهر کوچیکم با یکی دوسته به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 95 پست
من بودم ؟؟ببخشید من اینستا ندارم از تو پرسیدم

نمیدونم گلم من که شمارو نمیشناسم

بعدشم پیجش قفله روم باز نکرده هنوز

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نباید بخواد ادم مشکلی رو حل کنه بد ترش کنه . کاش نمیزاشتین کسی بفهمه . یموقع جوونه یا بچست هر چی هم ...

خودشون فهمیدن زنداداشم فهمید همرو خبر کرد مگه ما دوست داریم آبرومون جلو در و همسایه بره کار خوبیه بریم خبرشو پخش کنیم!

میشه یه شات کلی از پیجش بدی ببینم عکسم هستپیجش قفله؟

پیجش قفله رو منم باز نکرده 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

پسره ۲۶ سالشه!! چی داری میگیپسر ۲۶ ساله کمترین کارش باردار کردن دختر مردمه ک براش عادیه بچه ۱۶ ساله ...

این پدوفیل ها چ مرگشونه افتادن دنبال دخترای کم سن بیچاره اینا ک گول میخورن فک میکنن واقعا عاشقشونن

شما سازمان سیا کار میکنی یا اف بی ای؟

اذیتش نکن، از در خواهری و دوستی فقط نصیحتش کن و خط قرمزا رو یادآوری کن. بهش بگو بهتره درس بخونه و رو شخصیتش کار کنه تا اینکه تمام وقتشو بزاره برای پسری که معلوم نیست تهش چی میشه.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

فک نمیکنی به حریم خصوصیش تجاوز کردی؟ شما باید خواهرش باشی ن دشمنش باید با زبون خوش راهنمایش کنی و بع ...

روشن فکری برای بچه زیر سن قانونی؟

وای شماها چقدر رو اعصابید

چقدر افکارتون ب جامعه اسیب میزنع

۲۶ ساله قطعا سک.س داشتع قبلا 

به نظرت مرد ۲۶ ساله با ۱۶ فقط حرف میزنه؟بچه ۱۶ سالع درگیر حاملگی سقط جنین بشع تو جوابگویی خانوم روشن فکر نما 

.✿.

اصلا نگو به مامانتحرف چیه بتزسونش خودت خودت زیر نظر بگیرش بگو بخوای بی آبرویی رسوایی به بار بیاری ای ...

بابا نمیفهمه پارسال مامانم رفته بود کربلا این با یکی دوست شده بود عکس لختی جلو آینه فرستاده بود

بشین باهاش جدی و دوستانه حرف بزن ، بگو شهر ما کوچیکه به آینده ات رحم کن ، کار دست خودت میدی ، بابت فامیل زنداداش هنوز داریم خجالت میکشیم و داداش خونه اون فامیل روش نمیشه بره چه میکنی باخودت

اخه الان دختر عاقل به سن تو نشسته پای درس و ساختن آینده اش نه اینکه اسم خودش رو بندازه سرزبونای یه شهر که همه همو میشناسن و فردا از یه زندگی نرمال و با حمایت خانواده محروم بشی

هر چیزی به وقتش ، الان وقت درسه 

اینقدر نظرات یه سریا اعصاب خورد کن بی منطق بدون علمه

که ترجیح میدم تایپیک ترک کنم 

امیدوارم خواهر شما هم چشمو گوشش نسبت به انتخاب اشتباهش و طبعات تلخ بعدش باز بشه

👋🏻♥️

.✿.