2777
2789
عنوان

بیاید از دوران نامزدی تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 45 پست
وای شت 😂😂خیلی خوب بود منم هیچوقت سرباز نمیدیدم حالا ک رفته سربازی تو خیابون کلی سرباز از جلوم رد م ...

فکر کن همیشه از روبه رو یه پسره داشته میومده طرفت و به من می‌رسید آروم می‌کرد نمیدونم چرا شک نکردم  بودم چرا اینو همش میبینم😒

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باهام قرار داشتیم بعد عینک مو یادم رفته بود بزنم رو پل هوایی شوهرم رفت پایین من در همین حالت داشتم ب ...

نگفت از شوق من هول شدی پسرا خودشیفته هستن معمولا 😂

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

برای اولین که با هم رفتیم رستوران، 

وقتی ظرف سالاد رو آوردن، مقداری توی بشقابم کشیدم و سعی داشتم تک تک کاهو ها رو به قطعات ریز تبدیل کنم😅🤦🏻‍♀️

همینطور که داشتم یه برگ کوچولو از کاهو رو با چاقو و چنگال کوچولو تر می‌کردم، یک دفعه کاهو به چاقو بلند شد و به دیوار کنارمون چسبید😂

قشنگ احساس می‌کردم خودم رفتم تو دیوار🤦🏻‍♀️😅

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
عجیبه تاحالا نمیدونستم

ادرار برای اعتیاد هست . از هردو میگیرن

خون هم اول از اقا میگیرن اگه اقا سالم باشه دیگه از خانوم نمیگیرن . ولی اگه اقا کم خون باشه از خانوم هم خون میگیرن ببینن خانوم سالم هست یا نه

من دوران نامزدی خوبی ندارم چون پرشده از دخالت خانوادم و حسادت مادرم

...🥀🍂