2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم خواهر کوچیکم با یکی دوسته به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 95 پست
شهرمون کوچیکه اگه یکی فهمید چی بابام بسیار تعصبیه اون بفهمه که واویلا میشه

بخاطر همین میگم خودت دستت بگیرش

به مامان بنده خدات میگی که هم خواهرت سکته کنه هم مامانت هم از اونطرف دیدی بابات فهمید دیگه چجور میخوای جمعش کنی

خودت حلش کن چیزی نیست که بخوای حاشا درست کنی

من بارها تجربه چنین چیزهایی داشتم خانواده خودم نه خانواده همسایه ام و خانواده دوستم دختر همکارم بارها 

و به قطع بهت میگم نباید بهدخانواده بگی اونا احساسی و قدیمین و یکاری میکنن این بچه ایندش نابود میشه 

خودت باید بترسونیش

دختر بچه ۱۴ ساله یک اشتباهی میکرده با تلفن حرف میزده با یکی یک حاشایی درست کردن الان ۲۰ سالشه هنوز اسمش در رفته بخاطر شایعه و بی عقلی خانوادش من خودم به خواهرش صدبار گقتم نگو به پدر و مادرت نگو مگه می فهمید حتی به مادربزرگش هم گفته بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۶ سالشه ها حق زندگی داره کسی نمیگه زندگی نکنه ولی درست زندگی کنه

۱۶ سالشه ۶ سالش ک نیست🫤🫤🫤 همه انسان ها جایز الخطا هستن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

خب مامانت نباید کتکش می‌زد قبلش باید از مشاور کمک می‌گرفت 

خواهرت  الان دیگه ترسی نداره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
محض اطلاع 16 ساله های الان بهتر از بعضی دهه شصتیا میفهمن

خب بفهمن که چی؟

گوشی دستشونه بیشتر اطلاعات دارن از منو شما هم بیشتر از مسائل جنسی سر در میارن خب که چی؟

آیا این باعث میشه هنوز بچه نباشن؟ آیا باعث میشه بگیم پخته ان عاقلن؟ 

حالا چون بیشتر سر در میاره بچه رو رسوای عالم کنیم یک اشتباهی کرد؟ 

روشن فکری برای بچه زیر سن قانونی؟وای شماها چقدر رو اعصابیدچقدر افکارتون ب جامعه اسیب میزنع۲۶ ساله قط ...

خب شمام چقد رو مخید🙂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من خودم مادر یه دختر ۱۶ سالم هیچ نوجوونی با بگیر و ببند سر به راه نمیشه به جای این حرف ها راهنماییش کنید من خودم تا فهمیدم دخترم به سنی رسیده که توجهش کم کم به پسرا جلب میشه بهش گفتم خط قرمزامو گفتم دوست شدن با فامیل ممنوع با پسری که بیشتر دوسال از خودت بزرگتر باشه نباید دوست بشی عکس در حدی که اگه پخش بشه ناراحت میشی نباید بدی و خیلی چیزای دیگه شما هم با خواهرت رفیق باش و راهنماییش کن

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
اگه نگی دردسر میشه بعد اگ با یارو فرار کنه یا هرچی می افته گردن تو

آره اون قبلیه رو هم اول من فهمیدم ولی به هیشکی نگفتم که آخر سر برادرم اینا هم فهمیدن بعدا مامانم کلی سرزنشم کرد که اگه اول به من میگفتی اینطوری نمیشد الانم میترسم باز اون کارا تکرار شه اگه نگم

تنها ردفلگ اونا تفاوت سنی پسره است که دنبال دختر زیر سن قانونی افتاده بقیه ردفلگ ها مربوط به شخصیت شما و مادرتونه اگه توجیه درستی شده بود دوست پسر همسن خودش می‌گرفت 

کاش تو اینجا بودی 💔

این پدوفیل ها چ مرگشونه افتادن دنبال دخترای کم سن بیچاره اینا ک گول میخورن فک میکنن واقعا عاشقشونن

همینو بگو بچه که فکر میکنه عشقشو پیدا کرده

اما نمیدونه چه اتفاقات تلخی در انتظارشه

۱۶ ساله حتی ضربه عاطفی هم بخوره دیگ مثل قبل نمیشع چه برسه وارد مسائل جنسی هم بشه دیگ تا اخر باید یکی ج تامینش کنه چقدر برا دوستاش جامعه مضره فکراش چون دیگ وارد مسائل بزرگسالان شده

حتی ازدواج هم بکنه با پسره عاقبت خوبی نداره با این شرایط و...

.✿.

خب بفهمن که چی؟گوشی دستشونه بیشتر اطلاعات دارن از منو شما هم بیشتر از مسائل جنسی سر در میارن خب که چ ...

نه ولی انقد سخت نگیرین دوره عوض شده فقط قصدمه بگم با سخت گیریا بیشتر از خودتون دورش میکنید و کسیم که از 13 سالگی تو این روابط بوده قطعا ی حد و مرزایی برا خودش تعیین کرده