2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حست میکه شوهرم چطور ادمیه ؟

من حسام درست نمیگه 😧ولی حدسی میگم 

شوهرت احساس میکنم یکم عصبیه به حرف خانوادشه 

مهربونه اما محبتشو خوب نمیتونه بروز بده 

خودت احساس میکنم مهربونی اما تو دار 

تو دلت غم داری 

احساس میکنم اونچیزی که از زندگی میخوساتی رو به دست نیاوردی 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
من حسام درست نمیگه 😧ولی حدسی میگم شوهرت احساس میکنم یکم عصبیه به حرف خانوادشه مهربونه اما محبتشو خو ...

میخواستی🙄

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
منو میگی مخصوصا آینده کاری و احساسی 🥲🥲🥲🥲

والله حدسی میگم ها 

دختره خوب و پاکی هستی اینده ات بنظرم خیلی خوبه اون کسی که تو ذهنت میخوای بیاد سمتت هنوز نیومده یا با تصوراتت فرق داره🤔اونچیزی که میخوای نیست

حس خوبی ازت گرفتم 

بنظرم با ره درست اینده ات روشنه

والله حدسی میگم ها دختره خوب و پاکی هستی اینده ات بنظرم خیلی خوبه اون کسی که تو ذهنت میخوای بیاد سمت ...

علی هم دانشگاهی ام میاد جلو ؟ازدواج میکنم باهاش یا نه؟اگر بخواد بیاد دیگه بهمن اخرین فرصتش هست به نظرت میاد؟🥲

باهاش و کلا تا حالا رابطه نداشتم

پیراپزشک🤍💉🩺

علی هم دانشگاهی ام میاد جلو ؟ازدواج میکنم باهاش یا نه؟اگر بخواد بیاد دیگه بهمن اخرین فرصتش هست به نظ ...

من حسی درباره اش نگرفتم احساس میکنم به این زودی ها که میگی نمیاد شایدم داره فکر میکنه هنوز