دیروز تو مجلس یکی زنگ زد دیدم رنگش پرید گوشی رو هم جلوم جواب نداد که ناشناسه نمیشناسم شمارشو یواشکی حفظ کردم تو گوشی خودم زدم دیدم یه پسره اومدیم خونه منو و خواهرم هر چقدر گفتم اون پسره چرا بهت زنگ زده گردن نگرفت گفت نمیشناسم راجب کی حرف میزنی گوشیو گرفتم جلوش زنگ زدم گفتم باهاش حرف بزن پسره گفت مهسا چرا دو سه روزه نیستی چخبر چیکارا میکنی ۱۶ سالشه از ۱۳ سالگیش دوست پ.سر داره مامانم چند بار فهمیده کتکشم زده یبار تا حدی گندش دراومد که برادرم و زن داداشمم و پدر و مادر پسره هم فهمیدن با پسرخاله زنداداشم دوست بود و آبرومون رفت الان موندم به مامانم بگم یا نه اگه بگم میدونم تنبیه بدنی میکنه چون دیگه نمیتونه جلوشو بگیره شهرمون کوچیکه اگه یکی بفهمه آبرومون میره تو ایل و طایفه پسره ۲۶ سالشه یبار با یکی عقد بوده طلاق گرفتن چیکار کنم حالا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فک نمیکنی به حریم خصوصیش تجاوز کردی؟ شما باید خواهرش باشی ن دشمنش باید با زبون خوش راهنمایش کنی و بعد زندگی خواهرت ب شما ربطی ندارع
یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊 موقتا کاربری دست دو نفره
نباید بخواد ادم مشکلی رو حل کنه بد ترش کنه . کاش نمیزاشتین کسی بفهمه . یموقع جوونه یا بچست هر چی هم دعوا کنی منظور اصلی اون هدف اصلی که چرا این کار ایراد داره رو متوجه نشه .با سیاست حل کرد باید .