2777
2789

دیروز تو مجلس یکی زنگ زد دیدم رنگش پرید گوشی رو هم جلوم جواب نداد که ناشناسه نمیشناسم شمارشو یواشکی حفظ کردم تو گوشی خودم زدم دیدم یه پسره اومدیم خونه منو و خواهرم هر چقدر گفتم اون پسره چرا بهت زنگ زده گردن نگرفت گفت نمیشناسم راجب کی حرف میزنی گوشیو گرفتم جلوش زنگ زدم گفتم باهاش حرف بزن پسره گفت مهسا چرا دو سه روزه نیستی چخبر چیکارا میکنی ۱۶ سالشه از ۱۳ سالگیش دوست پ.سر داره مامانم چند بار فهمیده کتکشم زده یبار تا حدی گندش دراومد که برادرم و زن داداشمم و پدر و مادر پسره هم  فهمیدن با پسرخاله زنداداشم دوست بود و آبرومون رفت الان موندم به مامانم بگم یا نه اگه بگم میدونم تنبیه بدنی میکنه چون دیگه نمیتونه جلوشو بگیره شهرمون کوچیکه اگه یکی بفهمه آبرومون میره تو ایل و طایفه پسره ۲۶ سالشه یبار با یکی عقد بوده طلاق گرفتن چیکار کنم حالا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نگو 

اتفاقا تو باهاش رفیق شو بزار اجازه بده از کاراش سردربیاری 

منم خواهرم همینه ولی باهاش رفیقم 

همه چیو بهم میگه میدونم تا چه حدی میره جلو 

اگه بیش از اندازه بره خیلی یواشکی به مامانم میگم ولی مبادا اجازه نمیدیم بفهممه من به مامانم گفتم 

چون اگه بفهمه دیگه از کاراش نمیتونم سردربیارم

نگو باهاش رفیق شو نزدیکش شو از کاراش سردربیار بعد نصیحتش کن مثل رفیق

جای مبصر مامانت بودن یه ذره هواخواه خواهرت باش، مشکلشو حل کن، بذار حس تنهایی نکنه که بره با پسر خلاهاشو پر کنه

سرت که درد نمیکنه

آدم باش دیگه

آدم پته خواهر خودشو نمیریزه رو آب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مامانم خودش هزارتا درد داره فشار خون بالا دیابت و هزار نوع مریضی با حرف منم سر به راه نمیشه میدونم

کارش بده ها ولی مادرت نمیتونه کمکی بکنه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خانومایی که عکس گذاشتن سایت وقیح توی اینستا عکس 382 نفر تون و با کاربری پست کرده من سقف تاپیکام پر شده مجبورم اینجا بگم ببخشید اسی

کسایی که عکس گذاشتن پیگیری کنن

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺