2777
2789
عنوان

بیاید از دوران نامزدی تون بگید

422 بازدید | 45 پست

من یبار چند سال پیش هنوز ک نامزدم نبود داشتم از خودم عکس میگرفتم بعد این رد شد استرسم گرفت گفتم ممنون 

یهو با تعجب وایساد گفت چی؟

گفتم هیچی خدافظ

بعد همینطور ک داشتم میرفتم فهمیدم خدافظی کردم 😂😂با این که فاصلمون کلا چند قدم بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣

یه بارم اومدم کلاس بزارم گفتم تو دانشگاه قدم از همه بلند تر بود برگشت گفت دروغ نگو تو ودختر فلانی بلند تر بودین 

تا دانشگاه هم اومده بوده از دور منو زیر نظر داشته😐😐اینو که گفت قشنگ یادم اومد صد بار تو خیابون و جاهای مختلف از کنارم رد میشد ولی من دقت نکرده بودم چرا اینقدر خنگ بودم آخه🫠🫠

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

🤣🤣🤣🤣یه بارم اومدم کلاس بزارم گفتم تو دانشگاه قدم از همه بلند تر بود برگشت گفت دروغ نگو تو ودختر ...

وای شت 😂😂خیلی خوب بود 

منم هیچوقت سرباز نمیدیدم حالا ک رفته سربازی تو خیابون کلی سرباز از جلوم رد میشه 😢

باهام قرار داشتیم بعد عینک مو یادم رفته بود بزنم رو پل هوایی شوهرم رفت پایین من در همین حالت داشتم باهاش حرف میزدم پله رو ندیدم با کله افتادم جلو پاش بیشعور هنوزم که هنوزه برا همه تعریف میکنه مبخنده😐😐🤣🤣🤣

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️