2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم خواهر کوچیکم با یکی دوسته به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 95 پست
خانومایی که عکس گذاشتن سایت وقیح توی اینستا عکس 382 نفر تون و با کاربری پست کرده من سقف تاپیکام پر ش ...

ایدیشو بده

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم خودش هزارتا درد داره فشار خون بالا دیابت و هزار نوع مریضی با حرف منم سر به راه نمیشه میدونم

اصلا نگو به مامانت

حرف چیه بتزسونش خودت 

خودت زیر نظر بگیرش بگو بخوای بی آبرویی رسوایی به بار بیاری این بچه است نمیفهمه بترسونش تهدیدش کن

بابا نگید اینجور چیزها رو آبروی بچه رو نبرید خودش دوسال دیگه بزرگ میشه میفهمه اشتباه کرده نکنید 

فک نمیکنی به حریم خصوصیش تجاوز کردی؟ شما باید خواهرش باشی ن دشمنش باید با زبون خوش راهنمایش کنی و بع ...

شهرمون کوچیکه اگه یکی فهمید چی بابام بسیار تعصبیه اون بفهمه که واویلا میشه

با حرف من سر به راه نمیشه

باهاش رفیق شو همه چیز رو برات تعریف کنه

اگر دوستیش در حد دیت و چت هست که بیخیال

مامان من یه مدت حتی با دوست پسر خالم هم طرح رفاقت داشت که سر دربیاره از اوضاع

اگر داشتن فراتر میرفتن حتما اطلاع بدی

من خودمم همین سنم اصلا به مامانت نگو خب؟ سعی کن رفیق شین طوری که هرکار با پسره میکنه بیاد بهت بگه الان به مامانت بگی هم ازتو متنفر میشه هم مامانت ولی سعی کن یچیزایی جدا از نصیحت بهش بگی بعد بزار کار خودشو بکنه این سن اینچیزا عادیه زیاد درگیرنشو

ininisite

میشه یه شات کلی از پیجش بدی ببینم عکسم هست

پیجش قفله؟

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

چقد خوب بود اگ خواهر بزرگتر مث ی رفیق بود نه مادر😑

باهاش صحبت کنین سعی کنین قانعش کنین اما اینکه ب مادرتون بگین باعث میشه دیدش ب شما عوض بشه و دیگه شمارو محرم خودش ندونه

جوری برخورد کنین ک چیزی بشه بیاد بهتون بگه ن ک همش مجبور ب مخفی کاری باشه

خب ۱۶ سال برای دوست پسر داشتن خیلی زود نیستنمیخواد به مامانت بگیباهاش طرح رفاقت بریز و روش نظارت داش ...

پسره ۲۶ سالشه!! چی داری میگی

پسر ۲۶ ساله کمترین کارش باردار کردن دختر مردمه ک براش عادیه 

بچه ۱۶ ساله مادر بشه شما جوابگویی؟سن ۱۶ سالع سن تجربه عشق بازیع ن مسائل جنسی و...

.✿.

کار خواهرت کاملا از سر لج بازیه مخصوصا تو این سن خودمم یادمه با اینکه بهترین خانواده رو دارم بازم لج باز بودم اصلا عین ی بازی شده بود برام و پیچوندن و دور زدن برام هیجان انگیز بود 

به ۱۸ که رسیدم از سرم افتاد

ولی اینکه میگی بقیه بفهمن ابرومون میره

حقیقتش اینه که تا شماها شلوغش نکنین ابروی هیچکس قرار نیست بره. اگه میدونی مامانت چقدر وحشتانک واکنش نشون میده و کاری میکنه که عروستون هم که عریبست باخبر شه کاملا مشخصه شخصی که ابرو رو میبره مادرتونه که نمیتونه درست حلش کنه

با خواهرت دوست باش و راهنماییش کن اگر اینکارو نکنی تورو هم دور میزنه و نتیجه ی این دور زدنا اینه که ی ادم وحشتناک پیدا میکنه چون هیچ نبوده که راهنمایشش کنه که چه ادمی برای زندگی خوبه همش مجبور بوده شما رو دور بزنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
شهرمون کوچیکه اگه یکی فهمید چی بابام بسیار تعصبیه اون بفهمه که واویلا میشه

خیلی خانم بوده خواهرت ک بهتون بی اجترامی نکرده من بودم همه رو پاره میکردم اون حق زندگی داره باباتم باید یاد بگیره اسیر ب دنیا نیاورده ک این ی چیز عادی شده دیگ مگ بلانصبت جنرگی کرده طفلک