2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم خواهر کوچیکم با یکی دوسته به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 95 پست
من واقعا متوجه منظورت نمیشم بزرگ من کیه دقیقا؟کی گفته انسان جایزالخطاس؟؟

😂😂😂😂ملکه انگلیس ینی من قربون اون عقلت برم توحتی نمیدونی بزرگت کیه بعد فاز برداشتی 😂😂 چی میگی خدایی تو تعیین میکنی انسان خایز الخطا نیست چرا چرت و پرت میگی تروخدا ریپ نزن من با ادمای بی سواد و خنگ بحث نمیکنم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااایعنی چی پس قرار نداشته باشه دیگه ۱۶ سالشه اتفاقا آدمایی که مجردی ارتباط با جنس مخالف دارن متاهل ...

اخه بعضی پسرا متأسفانه از دختر سواستفاده میکنن و به دختر ضربه روحی بزرگی وارد میکنن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

نه ولی انقد سخت نگیرین دوره عوض شده فقط قصدمه بگم با سخت گیریا بیشتر از خودتون دورش میکنید و کسیم که ...

عزیز من  ۱۶ سال چه میفهمه حد و مرز چیه 

من دارم میگم ۹۰ درصدشون نمیفهمن من یک عمر بااین بچه ها کار کردم 

پسر ۳۰ ساله جوری گولشون میزنه بیا و ببین فکر می کنید چون از مسائلوجنسی و روابط سر در میارن دیگه عاقل و پخته؟ این بچه ها دوتا فیلم دیدن دوتا عشق و عاشقی دیدن الان تو هوا سیر میکنن  بیشترشون میرن تو رابطه فکر میکنن تموم مثل تو فیلما عاشق و دلبسته هم بدون هم میمیرن مسئله اینه آیا فرد مقابل اونها هم چنین طرز فکری داره؟

کاش با همسنهای خودشون دوست میشدن مسئله اینه افرادی که در مقابل راه اینها به قصد دوستی قرار میگیرن خیلی هاشون سنهاشون بالاست 

من کاری ندارم خودمم قبول دارم گاهی این رفتارها فشار و تنش بیش از حده ولی شرایط زندگیشون هم باید در نظر بگیرید

شهر کوچیک مردمی با طرز فکر بسته و تعصبی  پدر تعصبی فقط کافیه یک حرف و حدیثی تو شهر پخش بشه ...

آره اون قبلیه رو هم اول من فهمیدم ولی به هیشکی نگفتم که آخر سر برادرم اینا هم فهمیدن بعدا مامانم کلی ...

شما اشتباهت اینه که نمیفهمی خانوادت برادرت مادرت نمیتونن کاری کنن جز سرزنش و دعوا که اینها کار رو بدتر میکنه روش باز میشه

شمایی که بهتر از همه میتونه حواست بهش باشه

پسره ۲۶ سالشه!! چی داری میگیپسر ۲۶ ساله کمترین کارش باردار کردن دختر مردمه ک براش عادیه بچه ۱۶ ساله ...

سن پسر رو نخونده بودم

فکر کردم پسر هم تینیجر باشه

قطعا پسر ۲۶ ساله از دختر۱۶ساله خواسته های نابجایی داره