2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112381 بازدید | 1200 پست
دوتا بودن زشت لاغر اخلاقشون بد نبود خانواده متوسط سواد دیپلم بخت طلایی هردوشونم متوسل به امام حسین ش ...

خوب چند ساله بودن ؟؟ شوهرها چند ساله بودن؟

دخترا شاغل بودن ؟

کجا پیدا شدن این پولدارها ؟؟؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب چند ساله بودن ؟؟ شوهرها چند ساله بودن؟دخترا شاغل بودن ؟کجا پیدا شدن این پولدارها ؟؟؟؟

میشه بگین این پست کدوم صفحه هست؟ پستی که ریپلای زدین

اومدم از آخر بخونم دیدم ریپلای زدن ولی پیدلش نمیکنم

خب شما شاید ظاهر زندگی اونارو می‌بینید واقعا من برام ثابت شده همه‌ی آقایونی که پولدارن خوش اخلاق نیس ...

عزیزم والا خواهرای من زن ادم پولدار نشدن ولی خیلی تو اذیت هستن یعنی هم بی،پول هم عوضی ...خوب ادم پولدارر یک نقطه ضعیف داره دیگه نمیشه که کانل باشهد...اتفاقا من دو تا برادرشوهر دارنم خیلی ثروتمند هستن یعنی هر کدام ده تا خونه دارن تهران 

زن هاشون همش نق میزنن تو ثروت غرق شدن 

شوهرا عالی 

زن هاشون با هم رقابت دارن سر اینکه این ماه رفتن المان 

ماه بعد کجا برن ؟؟؟

پس این سه تا خواهر هم اول ملاکشون پول بوده که مهم واقعا 

و شانس هم داشتن 

جاری های من معمولی هستن 

این سه تا خووهر خوشگلن ؟؟

آرزو میکنم خواهرم یه ازدواج خوب داشته باشه خیلی دختر خوبیه دعا کنید براش یه مشکلی داره میترسم ازدواج ...

ایشالله خواهر منم خیلی مظلوم یک مشکل دارد و سنش بالا و خیلی جدیدا همه متلک میندازن 

لطفا دعا کنید بخت عالی یبیاد که غم ها از دلش بره 

خیلی نجیب اهل دوست پسر نییت کلا اخر نجابت این بشر 

بله تا دلت بخواد، اوناییم که ازدواجشون خوب بود.. نه خیلی خوشگل بودن، نه خوش اندام، نه تحصیلات خاصی، ...

مثل جاری های من انگار نماز شب میخونده 

تو مجردی 

الان غرق ثروا و خوشبختی با قیافه عادی و قد کوتاها

الان داف شده البته

اره من خودم با مردی ازدواج کردم که 20لول از من بالاتر بود..من خانواده فقیری داشتمملاک همسرم یه دختر ...

چطوری عزیزم اشنادشدی ؟؟؟؟ خودت قشنگی و شاغل بودی ؟؟؟  خواهر من سی و چند سالشه با کسی  نبوده و خیلی وفادار ولی والا هر کی امده میگه چرا شغل خوب نداره و فلان

همه پولکی شدن 

اره من خودم با مردی ازدواج کردم که 20لول از من بالاتر بود..من خانواده فقیری داشتمملاک همسرم یه دختر ...

واقعا به نظرت ازدواج قسمت ؟؟؟؟ جدیدا همه ما به خواهرم میگیم خودت اشتباه کردی و دوست نشدی با کسی 

و اینکه عزیزم شوهرت  بابت بالا بودن تیکه بهت نمینداخت ؟

چند سال بزرگتر هست؟

حالا من همسرم وضعش بد نبود ولی عالیم نبود بعد سه سال زندگی کنارش تو۲۳سالگی ازدنیارف من موندم و یه پ ...

ایشالله بهترین ها نصیبت بشود و هم خودت و هم بچه ها غرق خوشبختی باشید 

بخدا توکل کن و دعا کن 

خدا خیلی بزرگه