2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست
@niniyar_1 @niniyar_2 رسما هرزه ست و مشخصه بیماری روانی-جنسی هم دارهسایت به گند کشیده شده با همچین ...

زیاد طول نکشید تا خودا رو نشون بدی منتظری منم همین کاررو بکنم ولی خیلی قرق هست بین من وتو بخشیدن واسه کسی خوبه که بفهمه دیگه تکرارش نکنه اما تو لایقش نیستی      3 بار بی احترامی کردی که دیگه الان تبدیل به فحاشی شده دریه جای عمومی بدون اینکه باتو حرفی زده باشم‌ خوشبختانه همه جا ثبت شده منم اسکرین شات دارم 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

همه ب آدما تو زندگی مشکلاتی دارن قطعا 

به شخصه فکر کردم یکی زندگیش عالیه ولی وقتی از نزدیک دیدم متوجه شدم کلا مشکل داره 

ازدواج خوب به نظر من فقط برمیگرده به اینکه چقد از زندگیش راضیه طرف 

من خودم الان با وجود خیانت دیدن و خیلی مشکلات دیگه ولی الان از زندگیم راضی ام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه فامیل مامان اینا م بود یادمه وقتی ازدواج کرد همه از  شوهرش تعریف میکردن خودش هم خیلی ساده بود کارمند بانک بود زنه اما وقتی برادر خانمه  فوت کرد همه بعد ۱۰ سال فهمیدن شوهرش دیونه و بشدت حسوده بیچاره زنه چیزی نگفته بود از احترام خودش

ماه رمضون پارسال مرده کتکش زده بود با زبان روزه اینم قهر کرده بود رفته بود خونه پدرش مرد بیشعور رفت زنشو آتیش زد خیلی مظلوم بود تو شهرمون حال همه از داستانش بد میشه 

میشه بیشتر توضییح بدی؟ من همه ی دخترهای فامیلم همسرهای پولدار کردن ولی من نه‌همش فکر میکنم خیلی خوشب ...

خب شما شاید ظاهر زندگی اونارو می‌بینید واقعا من برام ثابت شده همه‌ی آقایونی که پولدارن خوش اخلاق نیستن و با خانوماشون هرجوری که دوست دارن رفتار میکنن

ما ی فامیلی دارم که سه تا دختر داره 

مادره وقتی دختر خواهر شوهرش ازدواج کرد اینا فکر کردن دختر خودشون جامونده تا ی خواستگار براش اومدی زودی دختره رو شوهر دادن 

اینم بگم پسره پولدار نبود از این پسرا بود که اهل کار نیستن و دختر بازن خلاصه اینا زندگیشون طولی نکشید سریع طلاق گرفتن 

بعد از یک سال ی آقایی اومد خواستگاریش که خیلی پولدار بود اینم بگم دختره خودش ۲۲ سالش بود اون آقایی که اومد خواستگاریش همسن پدرش بود شاید ۴۵ سال سن داره

ولی چون پولدار بود ازدواج کرد چیزای خوبی از زندگیش نشنیدم  دختر دومیش هم ی پسری میخواستش که خیییلی پسر خوبی بود خیلی کارکن اهل دود رفیق اینا نبود خیلی پسر خوبی بود چندبار رفت خواستگاریش اما ندادن چون وضع مالی متوسطی داشت بعد از اون ی پسری اومد خواستگاریش غریبه بودن اما پولدار سریع دادنش اما بازم ظاهراً فکر میکردم خوشبخته که اونم اشتباه میکردم دختر سومی هم چندتا پسر خواستگارش بود از اقوام اما ازدواج نمیکرد چون اونام وضع مالی متوسطی داشتن

تا اینکه ی پسر پولدار اومد خواستگاریش سریع اونم دادن 

تازگیا فهمیدم شوهرش بش خیانت کرده 

و ی بار دیگه ام شنیدم که بهش گفته بود من فقط تورو آوردم از مادرم مراقبت کنی اعتراض هم داری مهریتو میخوای تا کارت به کارت کنم برات همینو گفتم که فکر میکردم خوشبخته اما اشتباه میکردم

خیلی ندید بدید هستن هر س تا خواهرا شاید باورت نشه س تا س تا تک پوش میندازن رو هم😂 اون یکی دستشون رو پر کردن النگو های درشت درشت س تا س تا پلاک زنجیر میندازن نگم برات انگشتر های گنده گنده گشوارهای گنده گنده 

بعد ازدواج انگار از دماغ فیل افتادن 

پدره دختراشون رو به پول فروخت رسماً فقط دنبال شوهر پولدار بود براشون

@niniyar_1 @niniyar_2 رسما هرزه ست و مشخصه بیماری روانی-جنسی هم دارهسایت به گند کشیده شده با همچین ...

االو مجبورم کاری که کسی برات نکرده رو بکنم و قول میدم زود تموم بشه وخودت اصلا یادت نیاد که چطوری اینجوری باادب کردنت   فحاشی تو یه سایت عمومی  جایی که همش ثبت میشه     البته اسکرین شات هم دارم    حالا  خوب در مورد بیماری روانی جنسی فکر کن    

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

االو مجبورم کاری که کسی برات نکرده رو بکنم و قول میدم زود تموم بشه وخودت اصلا یادت نیاد که چطوری این ...

تو سایت عمومی راست راست میگردی و از خیانت هات و هرزگی هات حرف میزنی اخرشم تهدید میکنی ؟

حالت خوبه ؟ مشخصه که نیست حتما برو روانپزشک

🏃🏻‍♀️

االو مجبورم کاری که کسی برات نکرده رو بکنم و قول میدم زود تموم بشه وخودت اصلا یادت نیاد که چطوری این ...

@niniyar_5    

واقعا چرا اینا رو تعلیق دائمی نمیکنید ؟

با نهایت پررویی داره از روابط موازی و چند پارتنری ش میگه اخرشم طلبکاره !

همینا باعث فساد و بیماری های مقاربتی خطرناک میشن تو جامعه 

🏃🏻‍♀️

بله...دختر فامیلمون حسابداری میخوند‌...قیافه خیلی معمولی...قد و هیکل خیلی معمولی...فقط خیلی زیرک بود ...

اصفهان یه جایی هست به اسم میدان تهران همچین چیزی

اونجا طبقه مرفه اصفهانه؟