2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبختا خوشگل متوسط همه رقم داریم ولی حرف اول شانس و سرنوشت یدونه داریم بهش میگفتن خنگه از بس این بشر خنگ بود کار خونه اصلا هیچی نمی تونست درساشم همیشه تک میگرفت ازدواج زندگی این بشر رو دگرگون کرد قیافه که کوبید و ساخت هر سال کلا دکور خونه تعویض گاهی وقتا خونشم عوض میکنه دلشو بزنه چون زندگی ثروتمندی داشت پیجش باز بود یهو شد بالای ۱کا الان با تبلیغات درآمد داره ثروت رو ثروت  

تهش رو دراوردم میگن مادربزرگش مریض بوده میاد خونشون میمونه دختره خیلی بهش می رسه و محبت میکنه و خدا بیامرز خیلی دعاش میکرده

نتیجه اینکه اخلاق و انسانیت مهم تره از زیبایی و زرنگی و زبونه چون هیچکدوم اینارو نداشت و اینکه خدا بخاد همه چیز ممکنه هنوزم فانیل تو شک هستن  کسی باورش نمیشد ازدواج کنه اونم تو ۱۶ سالگییییی و الان ۲۳  صاحب ۳ فرزند و کلی ملک و املاک و عزیز خانواده همسری هستش که با عروسا لجن الا این خانم  شوهرش آخرین پسره خیلی میخانشون  یعنی خانواده همسری که بی محبت ترینن و معروف عاشق این عروسن و خدا بخاد همه چی قشنگ میشه

only God

شاید اگر کسی از آشناهای من اینجا بود 

اسم منو میورد 

شوهرم استاد دانشگاه 

خودم فوق لیسانس دارم 

دوتا بچه دارم 

خونه خوب 

ماشین خوب 

شوهرمم از این دست مرداس که بعد ده سال ازدواج هنوز هفته ای یکبار دعوتم می‌کنه رستوران 

از من خوشگل تره منم بد نیستم شوهرم روی مرد بودنش خیلی خوشگله با اینکه ده سال از من بزرگترع ولی اصلا معلوم نمیشه

هر جا بخوام برم نه نمیگه 

تو کارای خونه کمکم می‌کنه 

ولی همه اینا ظاهر قضیه است 

منم مشکلاتی دارم که کسی خبر نداره 

مثلاً در برخورد با بعضی از مردان واکنش بدی نشون میده اگر جواب سلامم بدم عصبی میشه 

بنظرم خوشبخت مطلق وجود نداره هرکس یه جای زندگیش میلنگه

همین قدر بگم که ما ظاهر زندگی ها رو می بینیم..یه دختر قشتگی بود که هم زیبا هم خوش اخلاق بود..دیپلمش رو گرفت و ازدواج کرد..الانم دو تا بچه داره که یکیشون کنکوریه یکی کوچکتر..ما فکر می کردیم خیلی خیلی خوشبخته..اما کی باورس می شد الان بعد چند سال طلاق بگیره..شوهرش دست بزن داشته

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

شما از بیرون فکر میکنی طرف یه زندگی عالی داره.

وقتی از نزدیک زندگیشون رو ببینی همه مشکلات خودشون رو دارند.

اصولا هم از بیرون فقط از وضع مالی طرف میگیم ازدواج خوبی داشته یا نه.ما از اخلاقیات طرف و مشکلاتی که با هم دارند خبر نداریم

یکی بود خیلی پولدار بود خیلی مراسم می‌گرفت و خرج میکرد ما همش عکسای این و می‌دیدم و حسرت می‌خوردیم 

تا اینکه یه روز فهمیدیم مرده زن صیغه می‌کرده دختره قهر کرده ولی نرفته دنبالش گفته من همینم یا بخواه یا مهرتیو میدم برو اینم خودش دوباره برگشته 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

والا از باطن زندگی ها ک خبر ندارم ولی ی دوست دارم فوق العاده خوش اخلاق و شاد و بگو بخند بود. ی ازدواج خیلی خوب کرده شغل خوب هم داره ماشاءالله ی بچه ناز هم خدا بهش داده. خیلی هم با معرفت و مهربونه. آرزوم میکنم همیشه همینطوری خوشحال ببینمش

یعنی واقعا به خواهرای خودت حسادت میکنی؟؟؟؟؟

ن اصلن چراحسادت کنم خیلیم براشون خوشحالم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
دوتا ازدخترخاله هام قیافشونو ب بچه نشون بدی ازترس میگیره میخوابه.اماااااا شوهراشون نگم براتیکی از دخ ...

خب راز موفقیتشون چیه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

آرزو میکنم خواهرم یه ازدواج خوب داشته باشه خیلی دختر خوبیه دعا کنید براش یه مشکلی داره میترسم ازدواج نکنه تورو خدا هر کی دید این پستو یه صلوات از ته دل برای ازدواجش بگه جور شه بره خونه زندگی خوب داشته باشه