2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست
بعضیا به لطف اونجاشون به همراه میرسن

عزیزم منظورم این بود شانس داشتن شوهرپولدار زندگی عالی سرتاپاطلا ولی خب همه شانس ندارن منم خاهرشونم ولی ذره ای شانس نداشتم وندارم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل من

حالا من همسرم وضعش بد نبود  ولی عالیم نبود بعد سه سال زندگی کنارش تو۲۳سالگی ازدنیارف من موندم و یه پسر۲ساله ۲سال تمام پرستارهمسرم بودم چون دیالیزمیشد هوووف شانس من کجا و شانس اوناکجا وامیدوارم همیشه اونجوری خوشحال وخوشبخت بمونن عشقای منن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
حالا من همسرم وضعش بد نبود ولی عالیم نبود بعد سه سال زندگی کنارش تو۲۳سالگی ازدنیارف من موندم و یه پ ...

تو منی یامن تو انگار اون اونجاشون از طلاست

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
تو منی یامن تو انگار اون اونجاشون از طلاست

نمیدونم یک روح در دوبدن شاید ولی ارزومه همیشه اونجوزی خوشبخت بمونن خاهرام شاید منم یه روزی شانس پیداکردم وتونستم معمولی زندگی کنم!

تعریف از خود نباشه خودم و همسرم زندگی خوبی داریم اون اوایل ی فامیل داشتیم هروقت رفتارهای شوهرمو میدید آروم میپرسید نکنه حامله ای اینقدر بهت احترام میزاره

یکی از علت‌های خوشبختیمون مهربونی شوهرم هست بعدم علاقه دوطرفمون ولی مهمترین علت خوشبختیمون دعای مادرمه 

نمیدونم یک روح در دوبدن شاید ولی ارزومه همیشه اونجوزی خوشبخت بمونن خاهرام شاید منم یه روزی شانس پیدا ...

من که امیدی ندارم هروز مشکلاتم بیشتر میشه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
به ظاهر ازدواج عالی داشتیم اطرافمون اما من هیچ وقت نمیگم کسی خوش بخت کامله از روی ظاهر تجربه اینو به ...

میخواستم الان همینو بگم .وقتی من ازدواج کردم و شایدم همین الان همه فکر نیکنن من خیلی خوب ازدواج کردم ولی از داخل که خبر ندارن.از ظاهر قضاوت نکنین.البته بیشتر افراد ازدواج خوب را به پولدار بودن فرد میشناسن که اینم کاملا اشتباه هستتتتتتتت

بله داشتیم

دختره بخاطر اخلاق و کاری بودن و ایمان پسر قبول کرد

پسرهم بخاطر نجابت دختره رفت جلو

ماشالله تو۸سال همه چییزای زندگی رو خدا بهشون داد.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
من که امیدی ندارم هروز مشکلاتم بیشتر میشه

منکه مشکلاتم با مرگ همسرم هزاربرابر شد ولی شاید یه روزی خدا بهم نگاه کرد نمیدونم خبرندارم ازاینده!

می‌دونی این چیزی نیست که از بیرون مشخص باشه ، من خیلی احساس خوشبختی دارم ، همسرم مرد سالم و عاشق و محترمیه ، ولی خب زندگیمون از بیرون معمولی بنظر میرسه شاید کسی اینجوری فکر نکنه که خیلی حالمون خوبه ، البته خودمم خیلی علاقه ای ندارم بقیه به این توجه کنند و در معرض توجه باشم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞