جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا من همسرم وضعش بد نبود ولی عالیم نبود بعد سه سال زندگی کنارش تو۲۳سالگی ازدنیارف من موندم و یه پسر۲ساله ۲سال تمام پرستارهمسرم بودم چون دیالیزمیشد هوووف شانس من کجا و شانس اوناکجا وامیدوارم همیشه اونجوری خوشحال وخوشبخت بمونن عشقای منن!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
به ظاهر ازدواج عالی داشتیم اطرافمون اما من هیچ وقت نمیگم کسی خوش بخت کامله از روی ظاهر تجربه اینو به ...
میخواستم الان همینو بگم .وقتی من ازدواج کردم و شایدم همین الان همه فکر نیکنن من خیلی خوب ازدواج کردم ولی از داخل که خبر ندارن.از ظاهر قضاوت نکنین.البته بیشتر افراد ازدواج خوب را به پولدار بودن فرد میشناسن که اینم کاملا اشتباه هستتتتتتتت
میدونی این چیزی نیست که از بیرون مشخص باشه ، من خیلی احساس خوشبختی دارم ، همسرم مرد سالم و عاشق و محترمیه ، ولی خب زندگیمون از بیرون معمولی بنظر میرسه شاید کسی اینجوری فکر نکنه که خیلی حالمون خوبه ، البته خودمم خیلی علاقه ای ندارم بقیه به این توجه کنند و در معرض توجه باشم