2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من خودم با مردی ازدواج کردم که 20لول از من بالاتر بود..من خانواده فقیری داشتم

ملاک همسرم یه دختر تک پر و وفادار بود..

البته ازدواج چیزیه که خداوند متعال قسمت آدم میکنه..پس از خدا بخواه بهترینشو بخواه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

دختر داییم. هیچ ویژگی ظاهری خاصی نداره و شوهرش خیلی ازش سره. اما واقعا سیاست مدار هست، خیلی به شوهرش میرسه. شوهرش شبیه شهاب حسینی هست و درآمد بالا. خودش چشمهای ریزی داره و اصلا قشنگ نیست. ینی همه شاخ درآوردن وقتی گرفتش. هیچ کم و کسری تو زندگیش نداره. شوهرش میپرستش انقد قربون صدقه اش میره که دخترشون با چندش تعریف میکنه از کاراشون. میگه من بچه هامو فقط شیر میدم گریه کنن پوشکشون کثیف بشه شوهرم رسیدگی میکنه. تا حالا بچه هاشو نبرده واکسن بزنه همش شوهرش برده 

خیلی معذرت میخوام 

ولی حداقل دوسوم اونا که شوهرای خفن کردن که ازخودشون خیلییی بالاتر بوده دختره ازیناست که باچندنفردوست بوده و ... هیییچ هنری هم نداشته حتی یه ندرک درست حسابی

کلا دنیا همینه 

فکرکنم قاعده دنیاست 

برا ما هم دعا کنید.... 😔

خودم محتاج دعام چشم حتما

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

دختر داییم. هیچ ویژگی ظاهری خاصی نداره و شوهرش خیلی ازش سره. اما واقعا سیاست مدار هست، خیلی به شوهرش ...

اینارو میشنوم دلم میلرزه دوتا پسر دارم یکی از یکی قشنگتر به خدا همه میگن نه که من فقط بگم

بعد ازدواج این شکلی کنن خب ناراحت میشم نمیگم پسرم بره دختر شاه را بگیره ولی یکی هم سطح خودش از همه لحاظ هم کفو