2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست
یکی بود فکر میکردم خیلی خوشبخته ولی اشتباه میکردم

منم یه بنده خدایی هست فکر میکردم با کو ن افتاده تو عسل جدیدا یه چیزایی درباره ی شوهره فهمیدم یه رواااانی به تمام معنا یه دیوانه یه مجنون ! هر چقدر بگم کمه خدا خودش کمک کنه بهش فقط طرف پول داره اون پولم برای خودش نیست پدرشه کی میدونه کی از کی زود تر بمیره ! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله تا دلت بخواد، اوناییم که ازدواجشون خوب بود.. نه خیلی خوشگل بودن، نه خوش اندام، نه تحصیلات خاصی، نه شغلی..... بنظرم بقول قدیمیا اقبال بلند و پیشونی سفیدی داشتن.

من یه فامیلی دارم وقتی دیپلم گرفت پسر یه کارخونه داری عاشقش شد، قبل اینکه بدنیا بیام اونا ازدواج کرده بودن، الان سال هاست داره سفرای خارجی میره، کلی طلا و جواهر، ویلا، باغ، ماشین خارجی .... 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

جاریم 

هیچی بی سواد سبک مغز خانوادشم از همه لحاظ فرهنگی،مالی سطحشون پایین پایین بود 

ظاهرشم که بیریخت بعد ازدواج تمام صورتشو کوبید از اول ساخت قدشم کوتاه

اخلاقشم خراب شوهرم بهش میگه شیت

دختره نه خوشگله نه هیکل خوبی داره فقط سفیده، شوهرش دوسش داره نزاشت بره دانشگاه گفت نرو من میام خاستگاریت دانشگاه تهران قبول شده بود تربیت بدنی، درسته نزاشت بره دانشگاه ولی الان براش باشگاه زده دخترخ مربی باشگاست

آره خانواده دختره انقد وضعشون بد بود

از روزی که دخترشون ازدواج کرد کلا وضعشون عوض شد

خود دختره کیلو کیلو طلا داره انقدم مارموز و دوروعه

ولی پسره غلام حلقه به گوششه

داداش دختره رو برد تو ی طلا فروشی که کار کنه

همه طلاهارو دزدیده بود،پسره کل خسارت طلافروشو داد 

مامان دختره ام ی جادوگریه که نگو و نپرس از اون مارای هفت خط

دختره نه خیلی خوشگل بود نه خیلی خوش اندام

خیلی معمولی ولی شانس داشت

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
این جمله رو هیچ وقت یادتون نره

وقتی می‌بینید خدا به یه نفر یه نعمتی داده حسادت نکنید و غبطه نخورید.چون شما نمیدونید خدا قبلش چه نعمتی رو ازش گرفته

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
یکی از اونا خودم بودم تو ازدواج سابقمهیچ کسی باور نمی کرد من تو سن کم با مردی ازدواج کرده باشم که از ...

بله متاسفانه خیلیا خوشبختو فقط تو پول میبینن،نمونش همین تاپیک کسایی که مثال زدن بغیر از یکی دو مورد فقط به خاطر پولداریش گفتن شانس آورده و خوشبخته 

یکی هست بچه طلاق، تحصیلات دانشجوی کارشناسی دانشگاه داقوز آباد، اخلاق صفر، رفتار صفر، بد دل و بد دهن از یه خانواده داغون با فساد اخلاقی.... به راحتی آب خوردن پسره رو گول زد پسره دانشجوی پزشکی، از یه خانواده با سطح بالا و بسیار آبرومند و متدین... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000