2777
2789

کسی که تو خارج شغل خوب داره درامدش جز اندک درصدای جامعس

مثل پولدارای ایران توانایی خرید لباس مارک و لاکچری داره یا نه بخاطر مالیات پولدار بودن اونجا معنی نمیده واسه زندگی لاکچری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونجا خب به طور نرمال همه چیز برنده. البته برای ما خیلی برند محسوب میشه برای اونا محصولات روز مره است. البته یه سری برندها واقعا لاکچری اند حتی اونور.ولی درکل نمیشه خیلی لاکچری زندگی کرد اونجا. نسبت کیفیت بگیری از ایران خیلی خیلی کمتر میتونی بریز بپاش کنی مخصوصا تو خورد و خوراک. همش باید به اندازه نیاز خرید کنی. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

توی بعضی از کشورهای اروپایی مثل فرانسه مالیات طوری هست که همه رو وادار بکنه تقریبا یک سطح متوسط زندگی بکنن که البته این سطح متوسط بالاتر از سطح ایرانه ولی بالاتر از سطح متوسط رفتن و زندگی خیلی لاکچری داشتن کار خیلی خیلی سختیه ولی بازم میگم همون زندگی متوسط هم خوبه و خیلی خیلی بالاتر از سطح متوسط،ایرانه

اما توی آمریکا مثلا رسیدن به سطح زندگی لاکچری خیلی راحت تره، البته اگر شغل خوب داشته باشی