2777
2789
عنوان

یه بچه یک سال هشت ماهه با اسید سوخته حالش خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم بد بود بدتر شد واقعا💔صب یکی تایپک‌زد ی پسر جون تصادف کرده فوت شده خودم کم درد داشتم الانم اینط ...

دل نازکی منم تا ۲ماه پیش موقع خواب به اون بچه ی ۳ساله که ناپدریش بهش تجاوز کردو مرد فکر میکردم خدایا مگه خوابم میبرد ولی بعدش به این فکر میکردم که الان پیش فرشته هاست تو بهشت آروم میشدم

دل نازکی منم تا ۲ماه پیش موقع خواب به اون بچه ی ۳ساله که ناپدریش بهش تجاوز کردو مرد فکر میکردم خدایا ...

😭😭😭😭 اخ ک چقد سخته اخ ک چقد بده الان نشستم ی دل سیر گریه کردم من تو اینستا کیلیپ ببینم یک هفته اشک میریزم و غصه میخورم افسردگی میگیرم چ برسه بچه باشه  خدا ب دشمن ادمم نشون نده

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

وای کدوم لچه؟

ولش کن بابا مال ۳.۴ سال پیشه فکرتو درگیر نکن

یه چی بگم آروم شی الان همون بچه ی سوخته تو کماعه و داره اونور حال میکنه اصلا درد نمیفهمه مطمئن باش خدا باهاشه