2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست

من یه رفیق داشتم کلا قیافه نداشت پیشونی بلند بینی قوز دار پوستشم چنگی به دل نمیزد درسشم به ما نمی‌رسید واقعا ولی زبون داشت ۵ متر کلا اهل درس و مدرسه نبود زیاد هواسش به ازدواج و قبلش هم دوست پسر و اینا پرت بود اون وقتا مدااااام میرفت کافی نت و چت میکرد با پسرا و خلاصه بعد پیش دانشگاهی ازدواج کرد پسره هم ۱۰ سال ازش بزرگتر بود ولی وضعیت مالی خوبی داشت قیافه اش هم خدایی قشنگ بود چشم رنگی قد بلند خلاصه سالی چند بار مسافرت ماشین خوب خونه زندگی خوب لباس و ظاهر خوب و... ماه عسل رفتن دبی الانم کلا از شهر ما اسباب کشی کردن رفتن جای بزرگتر و خونه بهتر. نکته حالبی که این دختر خانم داشت این بود ایشون تمام فکر و ذکرش طلا و پول و شوهر پولدار بود آخرشم بهش رسید دوستان مثل دوست من باشید جذب کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره 

خدا رووشکر همه دخترای فامیل یکی از یکی خوشبخت تر شدن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

همه میگفتن زندگی خوبی دارم.شوهرم بحرفمه. حرف حرف منه.هرچی بگم انجام میده واسم

بچه خوبی دارم

یهو همه چی خراب شد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره

آدم صاف و ساده و پاکیه 

به خاطر شرایط زندگیش کلی بهش تیکه مینداختن ولی اون خیلی مظلوم بود همیشه

کل فامیل فکر میکردن هیچکی نمیاد اینو بگیره 

شوهری کرده میلیاردررررر و خیلی خوب 

در وجود خدا و عدالتش ذره ای نباید شک کرد...