2777
2789
عنوان

کاربر آقام سوال داشتم از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 128 پست
شما چرا از پیش خودتون فتوا میدید؟ ازدواج موقت رو که همه میدونن از نطر شرعی و عرفی حلاله ، فقط باید ی ...

اون همه ای که شما میگین، خیلی غلط اضافی کردن. اوناهم یه عده هیز و هول و پدرسوخته ان که دارن با لباس پیغمبر از آب گل آلود واسه خودشون ماهی میگیرن. فتوا رو من نمیدم، اونا میدن. امثال شما هم چون به نفعتونه فقط و فقط و فقط تواین مورد مطیع اسلامید. جمع کنید بساطتون و

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر مادر ک ب کنار مردا کلا واسه همسر خودشون که براشون بچه میاره هم وقت ندارن تا خانمش میاد درد و د ...

آی گل گفتی ولی برا زن غریبه عجیب دل میسوزونن دوست دارن قهرمان بازی درارن واسش 

حالا بلانسبت استارتر قضاوت نباشه 

نمیتونم بگم ممکنه شناسایی بشم ولی مجردم

برای من مهمه که تاپیک برای چه سنی هس. تفکر آدما در هر سنی متفاوته،  مثلا من ۲۴ سالگی خیلی واکنش نشون میدادم به همه چی اما الان ۳۴ سالگی خیلی معقول تر رفتار میکنم. 

رفتار هیجانی نکن، اگر پارتنر داری که ...

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
شما چرا از پیش خودتون فتوا میدید؟ ازدواج موقت رو که همه میدونن از نطر شرعی و عرفی حلاله ، فقط باید ی ...

اگ  به فکر این هستید که اون خانومه رو عقد موقت کنید اشتباه محضه 

احتمال میدم شما سنت کم تر باشه از خانومه 

اگر این کارو کنی تا آخر عمرت بهت متصل میمونه 

ازدواج آیندتو میتونه تحت و شعاع قرار بده 

چه لزومی داره وقت و انرژی و سرمایت هدر بدی برای رابطه ای که بلند مدت نخواهد بود و ارزش سرمایه گذاری نداره

کمک کردی تموم شد و رفت خدا بزرگه حواسش به بنده هاش هست نگران نباشید شما

متاهل هم بودم واقعا میگم اینو ، جونم برای خانومم در میرفت ، نمیذاشتم هیچ کمبودی داشته باشه ، چه برسه ...

حاضرم شرط ببندم به این خانوم علاقه مند شدی و گرنه ادامه نمیدادی 

خودتم بهتر میدونی چه اشتباه بزرگی رو داری مرتکب میشی فقط درحال گول زدن خودتی

ادامه بده 

دودش فقط تو چشم خودت میره و تاوانشو پس میدی توی همین دنیا

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
کلا اینکه شوهرشون بهشون خیانت کرده و بیشتر در و دل باشع و کمک بخوان و راهکار

این اولین و ساده ترین راه برا شروع یه رابطه نادریت هست و ترفندیه که زنان مشکل دار برا گرفتن رابطه با هر مردی بکار میبرن

البته فکر میکنم مردان مقابل هم منظور رو میگیرن و علنا خودشون دوست دارن فریب بخورن

به نظر شما زندگی شما مهمتر از هرزه بازی یه زن دیگه نیست ؟؟؟؟؟یا شما خودتون تمایل به ایجاد رابطه و خیانت رو دارید؟؟

این خیانت محضه ، فکر نکردین چرا اون خانم باید با شما درو دل کنن(نه اینکه خاص هستین ، اونا با همه ی طعمه های دیگه هم همینطور برخورد میکنن) 

اگه خانم شما پای درد و دل یه آقا بشینه برا شما قابل هضمه؟؟؟

پس تکلیف رو خوتون بهتر میدونید

به خاطر اینه که دقیقا نمیدونم کارم درسته یا نه ؟ از نظر شرعی که مطمینم کار گناهی نکردم ولی از نظر عر ...

از نظر عرفی هم ادامه دار شدن صحبت و ارتباط با یه خانومه غریبه اشکال دار هست همین که میگید خانوم شما رو تکیه گاه خودش میدونه یعنی صمیمیت بی جا ایجاد شده

اون همه ای که شما میگین، خیلی غلط اضافی کردن. اوناهم یه عده هیز و هول و پدرسوخته ان که دارن با لباس ...

واقعا گفتارتون متناسب یه خانوم نیست ، دیدگاه شما بیشتر شبیه فمنیست های تند رو هست ، منظور از ازدواج موقت برای کسیه که نمیتونه ازدواج دایمی داشته باشه به هر دلیلی مثلا به خاطر مالی یا سایر شرایط ، در ضمن خواهشنا گفتارتون به دور از توهین باشه  اینجوری که جمع میبندین

نه من مجردم

تاپیک قبلی رو خوندم. کار خاصی لازم نیست بکنین، خیلی خاموش رفتار کنین، جوابای کوتاه بدین، کمتر چت یا صحبت یا هرچی ک بوده ..    کش ندین تا خود به خود کات بشه.      

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.