2777
2789
عنوان

کاربر آقام سوال داشتم از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 128 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر که مجردی ازتایپیک هاتون این برداشت رو داشتم که متاهل هستید وکمک یه حانم متاهل کردید!؟ پس ای ...

به خاطر اینه که دقیقا نمیدونم کارم درسته یا نه ؟ از نظر شرعی که مطمینم کار گناهی نکردم ولی از نظر عرفی نمیدونم به نظر خودم کارم اشتباه نیست ، خواستم بدونم از نظر شما خانوم ها کارم درسته یا نه ؟ 

اسلام همینجوری نگفته حلاله ، بلکه خود اونم شرایطی داره که اگه اون شرایط محیا نباشه حلال نیست

درهرصورت حلال نیست. خودتون و گول نزنید...زن فقط زن عقدی و شرعی و دائمی. باقیش کثافت کاری و هرزگیه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

به خاطر اینه که دقیقا نمیدونم کارم درسته یا نه ؟ از نظر شرعی که مطمینم کار گناهی نکردم ولی از نظر عر ...

جناب به این فکر کنید اگر این قضیه طور دیگه ای بود شما چه برداشتی میکردید 

مثال همسر شما به یه اقای غریبه به همین عنوان ارتباط داره 

به نظرتون درسته یانه !؟ 

حتی اگر خیانت هم محسوب نشه کار بسیار قبیحانه ای هست 

لطفا خواهرانه ازتون میخام پاتون رو بکشید بیرون ازاین رابطه 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
درهرصورت حلال نیست. خودتون و گول نزنید...زن فقط زن عقدی و شرعی و دائمی. باقیش کثافت کاری و هرزگیه

شما چرا از پیش خودتون فتوا میدید؟ ازدواج موقت رو که همه میدونن از نطر شرعی و عرفی حلاله ، فقط باید یه نفر شرایطش رو داشته باشه که انجام بده

حالا خواهرشون ،مادرشون بخواد دردل کنه وقت ندارن این پسرا 😅

خواهر مادر ک ب کنار مردا کلا واسه همسر خودشون که براشون بچه میاره هم وقت ندارن تا خانمش میاد درد و دل کنه میگن چرا غر میزنی

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

کلا اینکه شوهرشون بهشون خیانت کرده و بیشتر در و دل باشع و کمک بخوان و راهکار

مردها اذیت نکنید

قصدشون فقط کمک

وسط خانمها

به یکی دل میدن

به یکی قلوه

به یکی لب میدن

به یکی....

قصدشونم فقط کمک و انسان دوستی

گناه دارن چکارشون دارید🤣🤣🤣🤣

خواهر مادر ک ب کنار مردا کلا واسه همسر خودشون که براشون بچه میاره هم وقت ندارن تا خانمش میاد درد و د ...

همینو بگو .خودشونم می‌دونن که قراره بهشون خوش بگذره وگرنه کو حوصله؟

میگم شما به صورت مجازی آشنا شدید یا حضوریم همو می بینید؟

تاپیک قبلی رو خوندم

شما ناجی کسی نیستید کمک کردی تموم شد چرا باید تکیه گاه زن غریبه بشی 

دیگه پیاماشو دیر به دیر جواب بده کوتاه و رسمی حرف بزن 

کارتو مشغله های دیگتو بهانه کن

هعی بهش بگو بهتره به روانشناس مراجعه کنه و دیگه کاری از دست شما براش بر نمیاد