2777
2789
عنوان

کاربر آقام سوال داشتم از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 128 پست
کلا اینکه شوهرشون بهشون خیانت کرده و بیشتر در و دل باشع و کمک بخوان و راهکار

اوه این بحث خیلی خطریه 

چون یه موضوع شخصی و خصوصی آدم با هرکسی در میون نمیذاره

شما اگر روانشناسو وکیل نیستید نباید کمک میکردید 

یا برا خانومتونم تعریف میکردید

برادر من تایپیک قبلیتون رو خوندم 

بله این کار شما خیانت محسوب میشه میدونی چرا!؟ 

چون پنهان از همسرت انجام دادی و خبر نداره و اگر بفهمه ناراحت میشه و دیگه هیچوقت بهت اعتماد نداره 

شما بجای اینکه حامی و پشتیبان همسسرت باشی رفتی پشتیبان یه خانوم غریبه شدی!؟ 

واقعا دنیای عجیبیه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه به نظر من اون برداشتی که خانم ها از خیانت دارن ، با اون سنجش و میزانی که اسلام در ارتباط با ارتب ...

نمیدونم چرا شما اقایون فقط تو این مسائل عاشق اسلامید...بلانسبت شما چندتا چندتا صیغه میکنن، بعد میگن اسلام گفته حلاله😑

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

💀💀

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

بنظرم تو این زمونه صحبت یا چت خیانت نیست. اما مشکل از اونجایی شروع میشه که دنباله دار میشه موصوع، خانما خوب بلدن مرد هارو پاگیر خودشون کنن،یهو چشم وا میکنی میبینی گیر افتادی، زندگیت رو هواس،تا پشیمون بشی و بخوای جمع کنی کار از کار گذشته.   چند سالتونه؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

اصلا .

من مجرد بودم اتفاقا یه آقایی بهم گفت اگه میشه با شما صحبت کنم شاید زندگیم بهتر شد خانومم با سه تا بچه برام وقت نمی‌ذاره. .گفتم اصلا .

این وقت رو برای مخ زنی همسرت بذار ،تو کارها بهش کمک کن وقت اضافه میاره مثل شما که باهاتون صحبت کنه .

قصد بدی هم نداشته باشن دلبستگی میاره صحبت .

چطور برای خانومتون وقت ندارید برای مشورت دادن به خانوم که شوهرش خیانت کرده وقت دارید؟ 

متاسفانه من مجردم

خداروشکر که مجردی 

ازتایپیک هاتون این برداشت رو داشتم که متاهل هستید وکمک یه حانم متاهل کردید!؟ 

پس این سوالتون به چه قصدیه!؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
آخه به نظر من اون برداشتی که خانم ها از خیانت دارن ، با اون سنجش و میزانی که اسلام در ارتباط با ارتب ...

نه خیر اصلنم اینطوری نیست مگه فقط وقتی به مرحله آخر میرسه خیانته

کاری که شما کردی خیانت شاید نبود ولی راهو برا خیانت باز کردن

چون از همین گفت و گوهای نا به جا خیانت شروع میشه

نمیدونم چرا شما اقایون فقط تو این مسائل عاشق اسلامید...بلانسبت شما چندتا چندتا صیغه میکنن، بعد میگن ...

اسلام همینجوری نگفته حلاله ، بلکه خود اونم شرایطی داره که اگه اون شرایط محیا نباشه حلال نیست

اگه خانمتون بخواد به درد و دل یک آقا گوش بده و شما ندونید چه حسی پیدا میکنید؟ این همون حسیه که خانمتون داره. 

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

خوب فکر کن

مردغریبه ای به هوای کمک کردن

باخانمه خودت هم صحبت بشه

و هردم تو مسئله ای با خانم خودت ارتباط بگیره

حتما مشکلی که نداری؟؟

اگ همینطوره

شماره خانمت بفرست

آقایی را میشناسم با زبون و چرم و نرم حسابی تو همه مسائل  کمک خانمت میکنه

زودی ......