2777
2789
عنوان

کاربر آقام سوال داشتم از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 128 پست

اگر چیزی که باعث بشه همسرت وقتی انجام بده حس خیانت بهت دست بده همونم دختر همون حس خیانت رو میگیره اگر چیزی برای خود نمیپسنتدی برای دیگران ناپسند به زبان ساده😂

کمال و لطف از شماست (:

متشکرم جانم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی یه حرف زدن ساده برای حل کردن مشکل اون خانوم هم اشکال داره

موضوع صحبت چی بود؟

مشکل خانوم چی بود؟

کس دیگه ای نبود کمک کنه 

لحن صحبت محترمانه و رسمی بود یا خودمونی و رسمی 

زیاد حرف زدید و دردودل گونه شد یا کوتاه و حول محور ماجرا

همه ی اینا حسابه

خوشم میاد مردا هرکاری میکننبهونشم دارنخوب اگ راست میگیبزار خانمت کمک کنهتو به مردها کمک کناگ راست می ...

آخه به نظر من اون برداشتی که خانم ها از خیانت دارن ، با اون سنجش و میزانی که اسلام در ارتباط با ارتباط یه خانم و آقا داره فرق میکنه ، به نظرم خانم ها یکمی تند میرن

موضوع صحبت چی بود؟مشکل خانوم چی بود؟کس دیگه ای نبود کمک کنه لحن صحبت محترمانه و رسمی بود یا خودمونی ...

کلا اینکه شوهرشون بهشون خیانت کرده و بیشتر در و دل باشع و کمک بخوان و راهکار 

کاری که اگ جلو خودم انجام نده حرفی ک جلو خودم نگه یا نتونه بگه اون میشه خیانت هرررر چی ک میخواد باشه.....

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خوشم میاد مردا هرکاری میکننبهونشم دارنخوب اگ راست میگیبزار خانمت کمک کنهتو به مردها کمک کناگ راست می ...

مردا خیلی روحیه ی انسان دوستانه ای دارن آخه🤭

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

وقتی من نباشم گرم و صمیمی باشه با بقیه دخترا زن ها ولی پیش من ی جور دیگه . چت کردن دور از چشم من . اینا خیانت میشه . یکی هم اینکه اگه دارایی پولی زمینی چیزی داشته باشه از من مخفی کنه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹