از نظر شما ، شوهرتون در مورد یه خانوم دیگه ای چه رفتاری انجام بده خیانت حساب میشه یا حساب میکنین ؟ یعنی کلا شوهرتون چیکار بکنه چه رفتاری انجام بده میگید خیانت کرده بهم؟
اگر چیزی که باعث بشه همسرت وقتی انجام بده حس خیانت بهت دست بده همونم دختر همون حس خیانت رو میگیره اگر چیزی برای خود نمیپسنتدی برای دیگران ناپسند به زبان ساده😂
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوشم میاد مردا هرکاری میکننبهونشم دارنخوب اگ راست میگیبزار خانمت کمک کنهتو به مردها کمک کناگ راست می ...
آخه به نظر من اون برداشتی که خانم ها از خیانت دارن ، با اون سنجش و میزانی که اسلام در ارتباط با ارتباط یه خانم و آقا داره فرق میکنه ، به نظرم خانم ها یکمی تند میرن
وقتی من نباشم گرم و صمیمی باشه با بقیه دخترا زن ها ولی پیش من ی جور دیگه . چت کردن دور از چشم من . اینا خیانت میشه . یکی هم اینکه اگه دارایی پولی زمینی چیزی داشته باشه از من مخفی کنه