2777
2789
عنوان

میخوام اسید بپاشم رو صورتم

1512 بازدید | 107 پست

انقدر از صورتم بدم میاد که حس میکنم اسید بپاشم از این حالت خوشگل تر میشم الان یه سریا میان میگن آدم بختش بلند باشه و فلان قیافه بدرد نمیخوره ولی باید بگم خیلیارو دیدم نه درس خوندن نه هیچ چیزی تو زندگیشون بدست آوردن ولی خوشگلن و چون خوشگلن پولدار شدن

بعد یه سریا انقدر از همه لحاظ پرفکتن ولی صورتشون معمولی یا حتی زشته هیچ شغلی هیچ منبع درآمدی ندارن واقعا دارم به این موضوع فکر میکنم فکر نکنین دارم چرت و پرت میگم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشگلیه یه چیز کاملا نسبیه .

مثلا همین دماغی که قوزش تو ایران زشت حساب میشه .

تو فرانسه کمیاب و یکی از نشانه های زیباییه .

دوم ،هرچند که مطمئنم زیباییی ولی حتی اگه هم نباشی ،دست خودت بوده؟ نه ،پس عیب تو نیست ،هرکیم خوشش نیومد بره به درک .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

اگر کاری از دستت برمیاد برای ظاهرت انجام بده تا جایی که میتونی و تحت کنترلت هست ... جایی رو هم که نمیتونی تغییر بدی دیگه ول کن بره،وقتت رو با فکررکردن روی چیزی‌که نمیتونی تغییر بدی نزار

بعدم اینهمه ادم هستن با قیافه ی معمولی دارن پول میارن و موفقن، بشین نگاه کن از بازیگر گرفته تا هر کار دیگه ای، هرکی‌موفق و پولداره لزوما خوشگل نیست  

اونی که پرفکته ولی درامد نداره مشکلش یه جای دیگه هست 

بخاطر قیافه نیست