من با شوهرم سه سال عقد و چهار ماه زندگی مشترک داشتم و تو این مدت باکره موندم و تو رابطه زمان نامزدی تا حالا ارضا شدن روهم تجربه نکردم و شب عروسی هم بدلیل نبود معاشقه و عدم امادگی روحی و جسمی رابطه ای صورت نگرفت کلا تو رابطه یه آدمیه که انگار هیچی بلد نیس واقعا از نظر جنسی عملکرد ضعیفی داره تو دوران نامزدی هم نه ابراز علاقه میکرد نه نه زنگی نه پیامی بیشتر وظیفه من میدونس پیگیر باشم و اصلا ازم رابطه نمیخواست یا تنها بودیم دستمو بگیره محبت کلامی یا رفتاری بکنه اینطور نبود اینم بگم دعوا ودلخوری زیاد داشتیم الان این آقا به نظرتون سرد مزاجه یا منو دوست نداره یا اصلا این دعوا ها این اقا رو کینه ای کرده ؟ تو نامزدی هم اصلا از لحاظ جنسی نیازهای منو رفع نکرده به نظرتون مشکل از کجاست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره