2777
2789
عنوان

خانومای متاهل راهنماییم کنین لطفا

954 بازدید | 74 پست

من با شوهرم سه سال عقد و چهار ماه زندگی مشترک داشتم و تو این مدت باکره موندم و تو رابطه زمان نامزدی تا حالا ارضا شدن رو‌هم تجربه نکردم و شب عروسی هم بدلیل نبود معاشقه و عدم امادگی روحی و جسمی رابطه ای صورت نگرفت کلا تو رابطه یه آدمیه که انگار هیچی بلد نیس واقعا از نظر جنسی عملکرد ضعیفی داره تو دوران نامزدی هم نه ابراز علاقه میکرد نه نه زنگی نه پیامی بیشتر وظیفه من میدونس پیگیر باشم و اصلا ازم رابطه نمیخواست یا تنها بودیم دستمو بگیره محبت کلامی یا رفتاری بکنه اینطور نبود اینم بگم دعوا و‌دلخوری زیاد داشتیم الان این آقا به نظرتون سرد مزاجه یا منو دوست نداره یا اصلا این دعوا ها این اقا رو کینه ای کرده ؟ تو نامزدی هم اصلا از لحاظ جنسی نیازهای منو رفع نکرده به نظرتون مشکل از کجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چهار ماه ازدواج کردید و رابطه جنسی نداشتید کلا؟احتمالا یه مشکلی هست ... مثلا ممکنه از سرد مزاجیش باش ...

بخدا موندم نه پیشنوازی میکرد نه معاشقه دخول هم نشد 

مگه هر روز دعوا میکنید؟

والا شوهر من خودش ی طورایی سرد به حساب میاد دیگه هفته ای ی بار هست 

خیلی مشکلات باشه دیگه دو هفته ی بار 

برا شما فک کنم مزاجش کار نمیکنه بی شوخی😑

مگه هر روز دعوا میکنید؟والا شوهر من خودش ی طورایی سرد به حساب میاد دیگه هفته ای ی بار هست خیلی مشکلا ...

نه هر روز نه ولی انگار نه انگار مثلا نامزدش کنارشه تو ماشین یا خونه واکنش احساسی نداشت