2777
2789
عنوان

کاربر آقام سوال داشتم از خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیالش بشید .هی یه چی به فکرش میرسه میگه .اول سوالش یعنی متاهله بعد مجرد شد .حالام مشاور

من جایی نگفتم متاهلم ، بعدشم رشته تحصیلیم مشاوره هست ، شمام بهتره به یه چشم پزشک مراجعه کنید

پر بازدیدی دوست داری؟ خدا حاجت روات کنه .منو بگو برای اولین بار به شما آقایون اعتماد کردم و وقت صرف ...

خدا منو حاجت روا کنه و شدیدا هم به شوهرتون یه صبر و حوصله فولادی بده

من جایی نگفتم متاهلم ، بعدشم رشته تحصیلیم مشاوره هست ، شمام بهتره به یه چشم پزشک مراجعه کنید

همون اول میتونستی بگی من مجردم و به یه خانوم متاهل میخوام مشاوره بدم چون رشته تحصیلیم مشاوره است .اینهمه پیچ و خم دادن لازم نداشت .

شما خودت مشاوره لازمی .

واقعا گفتارتون متناسب یه خانوم نیست ، دیدگاه شما بیشتر شبیه فمنیست های تند رو هست ، منظور از ازدواج ...

خودتون دارین جواب خودتون و میدین، کساییکه به هردلیلی شرایط ازدواج ندارن بخاطر مالی یا هرچی...خب این ینی چی؟؟؟ ینی نمیتونه ازدواج کنه. پس باید یه کار دیگه کنه. دیگه شرع و اسلام و حلال و حروم چیه بهش میبندین؟ خیلی جالبه که فکر میکنید اگه زنی مخالف صیغه یا خیانت باشه فمینیسته.

ضمنا من معمولا نوع گفتارم با آدما اندازه خودشونه. شما نگران دیدگاه من و گفتار من نباشید. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥