2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 32 پست

نکن.خدابزرگه خدا بزرگه خدا بزرگه هیچوقت هیچوقت به بزرگیش شک نکن از ته قلبت بهش توکل کن ببین چطور برات جبران میکنه.من معجزه خدارو با چشای خودم دیدم با چشمای خودم.ایشالله که بهترینها برات اتفاق بیفته 

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از دوستای منم شوهرش انگار همین مشکل رو داشت می‌گفت اسپرم های شوهرم ضعیف قرار عمل کنه وقرار بود توی تابستون شوهرش بره عمل کنه اما خیلی جالبه متوجه شد حامله است.

بنظرم توکل کن به خدا خودتو با دعا خواندن آروم کن.مشکلات بدتر از اینم هست.انشالله که درست میشه 

چون اگه قراره یک حرام زاده به دنیا بیارید همون بهتر که نسلتون منقرض شه ببخشید ها رک گفتم

دهنتو ببند بابا

منظورم اینکه بره اسپرم اهدایی بگیره به شوهرش نگه،مگه تو فوضولی؟

انشاالله نسل تو‌ منقرض بشه ب حق پنج تن

بی ادب بیشعور بد دهن

دهنتو ببند بابامنظورم اینکه بره اسپرم اهدایی بگیره به شوهرش نگه،مگه تو فوضولی؟انشاالله نسل تو‌ منقرض ...

عزیزم در تمامی مراحل درمان همسر باید حضور داشته باشه امضا کنه و در ایران گرفتن اسپرم مجاز نیست اگه مرد مشکل داشته باشه جنین اهدایی بگیرید.شما حرف تون بد بیان کردید

بکش ببینم اون دنیا ری*دن براتون

خب چکاریه برو بچه بیار

چرا یه چیز میشه فوری به فکر مردن میوفتین اخرتتونم به گندمیکشین

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞