2777
2789
عنوان

میخام خودکشی کنم

647 بازدید | 32 پست

شوهرم اسپرمش صفره الآنم تو اتاق عمله دکتر میخاد از بیضه  نمونه برداری کنه اگر اسپرم باشه آی وی اف کنیم ولی اگر خدا نکرده نباشه میخام خودمو بکشم چون بدون بچه نمیتونم زندگی کنم بدون شوهرمم نمیتونم 

دلم خیلی شکسته 

دارم میمیرم 

نمیتونی سوزن بزنی باردار شی؟ 

مادر مهمه دیگه 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی وجودتون رو دارید ب بچه و شوهر گره میزنید؟

زلزله بیاد، خانواده تون کامل کشته بشن به جز شما، میخواید خودتونو بکشید؟

ان مع العسر یسری !

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یعنی چی چجوری

اینایی میرن دکتر با اسپرم یکی دیگه باردار میشن 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

اخی عزیزم فدات بشم نگران نباش 

اگر نباشه

خب یه بچه ار پرورشکاه بیار  مادر منم همین کارو  کرد با اینکه پدرم اسپرم داشت ولی دوست داشت منو از پرورشکاه بیاره خودش بهم شید داد و بزرگ کرد اصلا عیبی نداره 💝💝💖💖💖

منم سومین بار باردار شدم در حال سقطه اینم سه تا سقط داشتم دیگه به ادامه زندگی فکر نمی‌کنم بنظرم مردن ...

یعنی اینایی که مجرد موندن باید خودشونو بکشن؟

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷