2777
2789
عنوان

خانومای متاهل راهنماییم کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 74 پست
چهار ماه ازدواج کردید و رابطه جنسی نداشتید کلا؟احتمالا یه مشکلی هست ... مثلا ممکنه از سرد مزاجیش باش ...

میگم احتمال داره دوسم نداشته باشه ، بخدا زشته زشتم نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تاحالا صحبت کردی باهاش خودش چیزی نگفته ؟ پس واسه چی ازدواج کردین وقتی نه محبت میکنه ن دوستت داره ...

میگفت من ادم گرم مزاجی نیستم بودن یا نبودن زن تو زندگیم برام‌مهم نیس

مشکل نعوظ داره مگه میشه هنوز باکره باشین؟دعوا و دلخوری تاثیر داره نه در این حد.ممکنه میل جنسی نداشته ...

وقتایی که خسته بود بله ، یا بعضی وقتا توان نگهداری نعوظ نداشت

بدبخت مریضه باید دکتر بره

وگر نه اقایون دوست داشتن نمیفهمن 

اقایون زمان عقد و شب عروسی اوم رو قورت میدن

مدتی بدونه امضا🤪

میگفت من ادم گرم مزاجی نیستم بودن یا نبودن زن تو زندگیم برام‌مهم نیس

دلیل ازدواجش چی بوده پس؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خب پس بیماری داره گلم

دست خودش هم نیست دیگه

نمیدونم درمان داره یا نه ولی مریضه

عجیبه تو دوران عقد متوجه نشدین

انشاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد.

شاید مشکل نعوظ داره و از این مرداست که عارش میشه بگه مشکل دارم حتی به قیمت از دست رفتن زندگیش

از اول که اینه خدا بهت صبر بده

آدم نرمال مگه میشه احساس نداشته باشه به جنس مخالف

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین