2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 87721 بازدید | 1149 پست
من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

اخ بمیرم برا دلت 😭

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
این تاپیک با خوندن هر کامنتش حس کرد یه وزنه ی ۱۰۰ کیلویی به روی سینه ام اضافه میشه و حتی توان نفس کش ...

من شوهرم خداروشکر منت نمیزاره یا اصلا فقیریمو ب روم نمیاره 

همیشه میگه من خیلی تو بچگی بدبختی و فقیری و نداری کشیدم نمیزارم بچمم مثل خودم بشه خودشو میگه  🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکس درجه ضعف یکی از آشناهای من را تجربه نکرده  یعنی اصلا نکی تونه تقور کنه، تو روستا، فقر مالی  فقر فرهنگی، بی سوادی، خساست، فقر شخصیتی، محل سکونت در منطقه محروم، زندگی شون در سطح گارگر و چوپان یک نفر از عشایرها، یعنی نه خونه ای نه زندگی، نه مدرسه ای  نه سرمایه ای که پدرش باهاش دامپروری کنه، یک نفر معلم از شهر می بردن از یک منطقه ای ببعد ی بخش پیاده و ی بخش هم با قاطر طی می کرد تا به عشایر برسه، و یک نفر به همه بچه ها اعم از ابتدایی و راهنمایی درس می داد.

طرف تو این شرایط زندگی و تحصیل کرد اما به یکی از وکلا و مدیران تولیدی تبدیل شد، حالا نذر کرده برای عشایر مشاوره رایگان می ده و هزینه وکالتشان را هم تقریبا نصف بقیه می گیره  شما ها فقر ندیدید....!!!!

نامزدت هیچی نگفت؟وضع مالی اونا خیلی فرق داره؟

وضع مالیشون نسبت به ما خیلی‌ بهتره

راستش بعد از این طعنه ای که شنیدم خودم از خودم دفاع کردم و جواب رد هم دادم  منتها نامزدم با خواهرش حرف نمیزد سر این قضیه و خواهره زنگ زد عذر خواهی کرد مامانش هم زنگ زد صحبت کرد و مامانمم من رو راضی کرد و نامزد کردیم حالا دوباره طعنه ها متلک هاش شروع شده 💔 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

وضغ مالی بابام افتضاح بود الان که ازدواج کردم خارسوم حتی تو حرف زدنای عادی هم یه تیکه و سرکوفت بهم میزنع مثلا داریم درمورد یه چی عادی حرف میزنیما بحثو یه جور میکشه به طرف خانواده منو یه تیکه میندازه،الانم شوهرم به خاطر ابسه مقعدی تو بیمارستانه همش به من حرف میزنه و تیکه میندازه انگار تقصیر منه🥲

مهربونم مهم ترین چیز واسه ی مقایسه نکردن شخصیت و تازه به دوران نرسیده بودن فرد و مناعت طبعش هست خیلی ...

در کل دوست ندارم کسی که تو سرنوشتمه آدم پولداری باشه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

هنوز تو دلم مونده یه کتونی آلستار بخرم

کاپشن چندسال پیشم خیلی کهنه شده تازه دست دومم بوده افتاده بود رو صندلی بعد همکلاسیام گفتن جمع کن این آشغالتو 

تایپک قبلیمو ببینید

پول نداشتیم عینک بخرم خیلی دیر شده بود نمره چشمم 4 بود دکتره میگفت چراا نیومدیی زودتر چطور نفهمیدی

یه مانتو دارم سبزه کلل شهرمون منو با همون مانتو میشناسن... 💔 

جدا برا من سواله زندگی قبلا انگار سخت تر بودهالان همه لباس خوب می‌پوشن و به ظاهر اهمیت میدنیعنی وضعی ...

شاید عزیز اونوقتا فضای مجازی نبود دهه شصت بود ماهم سریال علی و آتقی و آینه و زندگی سیرین میشود میدیدیم دیگه شکل اونارم خودمونو درست میکردیم😂 بابای من هفته دو روز میرفت مغازه بقیه اش زیر لحاف بود 🤣 هر روزم ابگوشتتتتت اما الان کو گوشت؟ دیگه دغ دغه ها عوض شده مردم از شکمشون بزنن ولی از لباس نه تمیز میگردن حتی با قرض. ولی اونوقتا خدش تر بودیم...