2777
2789

منم تا یک ظهر میخوابم بعدش بیدار میشم پای گوشی شبم اکثرا شام خونه مامانم و یا بیرون هستیم همسرمم کاملا به این سبک زندگی از نظر شما نفرت انگیز عادت کرده دخترمم پیش مامانم هست اصلا هم احساس بدی نمیکنم چرا بی مصرفم این چیزا حتی کلاس های زبان و تکواند رو همسرم میبره الانم یه خانمه اومده داره خونه رو تمیز میکنه من لاکچری نبستم اما لاکچری زندگی می‌کنم این سبک هم ادا نیست تو ذاتمه حس بدی هم ندارم 

خواستم بگم آنقدر بهم. توهین نکنید هرکس به جور راحته چرا سعی دارید عقایدتون رو تو حلق هم کنید خانمای شاغل بسیار قابل احترام هستن و قوی چون زحمت میکشن برا هدفشون  همچنین خانمای خانه دار که بستر آرامش رو برا خانوادشون محیا می‌کنن 

هرکس بنابر بر ملاک هاش یه چیزیو انتخاب میکنه که هیچ کس حق دیکته کردن بهش نداره که چرا این مدلی هستی چرا نیستی دلش می‌خواد به نظرم بهتره این بحث تموم بشه تا آنقدر بهم انرژی منفی ندید

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باحرفاتون موافقم.منم خانه دارم یعنی روحیم باشاغلی ساز گار نیست اما کلی هنر بلدم ازخیاطی بگیر تانقاشی و طراحی.توخونه برا خودم کلی کارای هنری انجام میدم از رنگ کردن وسایل تا دوختن پرده و نقاشی و عوض کردن پارچه مبل همه کارارو براخودم انجام میدم و حس خیلی خوبی دارم 🤩

لطفا حس کافی نبودن به همدیگه ندیم زن خانه دار بی مصرف و مصرف کننده نیست زن شاغلم شلخته و نامرتب نیست ...

دقیقا فقط. تو این سایت آنقدر این بحث مضخرف پیش میاد همه هم‌همو میکوبن تا ثابت کنن جایگاه خودشون بهتره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

تو کشورم هرچی باشی بعضی از مردم حرفی برای گفتن دارن 

بهتره هرکسی هرجوری دوس داره زندگی کنه 

و خودشو ناکافی ندونه 

من یکی از دلایل اضطرابم همینه 

همش فکر میکنم هم موفق شدن منم ک عقب افتادم 

بخاطر زندگی نمایشی اینستاگرام

همین که فکر میکنی سبک زندگیت لاکچریه ینی اصلا لاکچری نیستی.بقیه شم دیگه بما مربوط نیست هرکی هرجور د ...

فکر نمیکنم همه میگن