2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 73768 بازدید | 1015 پست

دوران دبستان دبیرستان همش با بدبختی بود کفشام پاره بود دوخته بودم صبح به صبح گل میمالیدم دوختش مشخص نشه الانم شوهر کردم در حسرت همه چی هستم ی یارانه و ی حقوق در حد دو سه تومن خودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم میگه ،اینقدر تحقیر شدم حد نداره ،حتی تا مرز خودکشی هم رفتم

بگو که باهم زندگیو ساختین وگرنه غصه ولم نمیکنه

چه قدر ناراحت شدم برای شما و همه افراد تاپیک 

من خودم تو خانواده کارمندی بزرگ شدم پولدار نبودیم ولی خب لباس و کفش و اینا سالی یکی دوبار فراهم بود

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
از نوزادی منو برای پسر داییم نشون کرده بودن حالا پدر پسر دایی مولتی میلیارد ...وقتی میومدن خونمون لب ...

اخرش چیشد

هعیییبه خاطر هرچی که فکر کنی تحقیر شدم همین چند وقت پیش خواهر نامزدم (قبل از نامزدی ) بهم گفت گداگشن ...

نامزدت هیچی نگفت؟

وضع مالی اونا خیلی فرق داره؟

واسم خواستگار پولدار اومده بود پسرخالم به خالم میگفت این چراداومد خواستکاری این ، اینا خانواده بزرگی ...

خواستگاره خبر داشت از وضعتون؟

به فامیل چه کی میاد خواستگاری شما مردم چه پررو و حسودن

ممنون عزیزم همینکه واسه به حرف دلم گوش میکنین ارزشش اندازه دنیاس ،این حرفا رو نمیتونم به کسی بگم به ...

عزیزم به ادمایی فکر کن که برعکس زندگی شما رو دارن، بچگی خوب و جوانی بد، حال اونو یه لحظه تصور کن...

کلا زندگی در این دنیا پر از چالشه

حیفه الان که میتونی آرامش داشته باشی و خوشبخت باشی بخاطر گذشته خرابش کنی

لذت ببر و شکر خدا کن

گفتی خاستگار فکر کن فامیل ازم خاستگاری کزدن وسط حرفاش گفت تو تو شرایط بد و نداری بزرگ شدی توقعت بالا ...

تنها راه نجات دختری که همچین خانواده ای هست یا درس خوندن در حد مرگه تا یه رشته تاپ قبول بشه و به درامد برسه

یا از سن کم کمک خیاط، کمک ارایشگر و ... بشه تا حرفه ای یاد بگیره

بچه ها این تاپیک خیلی غم داره ما وضعمون خوبه تقریبا. ولی خب بالا پایین داشتیم پایینمون هم خیلی پایین نبود ولی یکی تو آشناها بود خیلی فقیر بودن  اینقدر تو زندگی نداری کشیده بود ک آشپزی بلد نبود یعنی غذای خوب نخورده بود ک یاد بگیره  آخرشم شوهرش کم آورد و طلاقش داد 

برای اون خ دلم میسوزه

بچه ها این تاپیک خیلی غم داره ما وضعمون خوبه تقریبا. ولی خب بالا پایین داشتیم پایینمون هم خیلی پایین ...

منم براش ناراحت شدم💔💔

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
روانپزشک میرفتم دارو مصرف میکردم، قطعش کردم ،احتمالا تا اخر امسال اقدام کنم واسه بچه بخاطر همین دوبا ...

با این شوهری که تحقیرت میکنه میخوای بچه دار بشی؟

به نظرم اول یه شغلی یاد بگیر درآمد کسب کن بعد اگه بازم دلت این مرد رو خواست فکر بچه دار شدن بیوفت