2777
2789
عنوان

هومیوپاتی یا روانپزشک

126 بازدید | 33 پست

سلام 

من وسواس دارم،قبلا تحت نظر روانپزشک بودم،دارو مصرف کردم،مدتیه دارو نمیخورم 

حالم زیاد جالب نیست,نمیدونم دوباره برم روانپزشک یا پزشک هومیوپات،برادرم مشکل افسردگی داشت رفت پیش دکتر هومیوپاتی شکر خدا الان خیلی خوب شده

ولی من میترسم برم نتیجه نگیرم،روح و روانم خیلی خسته اس،دوست دارم سریع نتیجه بگیرم 😔اگر تجربه دارید منو راهنمایی کنید ،ممنون میشم 

اگر دکتر خوبم میشناسید معرفی کنید

من هومیوپاتی رفتم برای مشکل هورمونی دیر جواب میده ولی ماندگارترخه

هومیوپاتی چیه؟ مثل طب سنتی ایناس؟

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش هم اره هم نه من ریزش موی وحشتناک داشتم و دارم هنوز ولی رویش کم هم دارم فقط هزینه هاش زیاده هر ...

اوووه چه خبرع 

دکتر فاضل حمید بهنام ،تو کرجه

ویزیتش و داروهاش روهم ۲۵۰ تومانه 

داداشم واسه افسردگیش رفتن پیش ایشون

اگر نمیخوای دارو بخوری برو پیش یه روانشناس درست و حسابی 

دوره درمانتو تکمیل کن ولی اگر نیاز بود دارو هم مصرف کن دارودرمانی و روان‌درمانی در کنار هم خیلی اثربخشن

هرچیزی رو پیش متخصصش حل کنید

اوووه چه خبرع دکتر فاضل حمید بهنام ،تو کرجهویزیتش و داروهاش روهم ۲۵۰ تومانه داداشم واسه افسردگیش رفت ...

جدی ؟این فقط ویزیتش اینقدره بعد دارو ها 2 تومن ولی نتیجه هم زیاد و سریع نگرفتیم  چقدرررررر متفاوتن

جدی ؟این فقط ویزیتش اینقدره بعد دارو ها 2 تومن ولی نتیجه هم زیاد و سریع نگرفتیم چقدرررررر متفاوتن

خیلی دکتر با انصافیه 

چقدرم مراجعه کننده داره 

خودش عضو انجمن هومیوپاتی ایرانه 

اوووه چه خبرع دکتر فاضل حمید بهنام ،تو کرجهویزیتش و داروهاش روهم ۲۵۰ تومانه داداشم واسه افسردگیش رفت ...

مطمنی شما مگه میشه داروهای هومیوپاتی خیلی بالاس. چجوری دارو رو بهشون داد همونجا تو اب قاطی میکنه همونجا اب میخوره فقط یا چند تا میده خونه میاره؟

خیلی دکتر با انصافیه چقدرم مراجعه کننده داره خودش عضو انجمن هومیوپاتی ایرانه

خیلی خیلی عجیبه هزینش یا هم دکتری که من میرم داره اینقدر میگیره نمیدونم واقعا الان یه ماه نرفتم هم پریود نشدم هم ریزشم بدتر شده کلا مریضاش مندگارن 3 سال 4 سال میرن