2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 78002 بازدید | 1048 پست
وا دیگه درین حد شنیده بودم! کوپن بفروشه یه نخود تخم مرغ بده هر نفر! خیلی عجیبه اینجا وقتی میگن درامد ...

جدا برا من سواله زندگی قبلا انگار سخت تر بوده

الان همه لباس خوب می‌پوشن و به ظاهر اهمیت میدن

یعنی وضعیت مالی ها بهتر شده 🤔آخه تورم که بیشتره

یا سبک زندگی ها عوض شده و ملاک و معیار ها تغییر کرده 

الان درد اکثریت تو کامنت ها لباس های کهنه بود با این که لباس خیلی ارزون بود اون زمان .خودمم جز همین افراد بودم یعنی یادم نمیاد تو دوران مجردیم هیچ وقت لباس خوب پوشیده باشم .

یکی منو متوجه کنه الان شرایط بهتر شده یا بدتر؟ 

وا دیگه درین حد شنیده بودم! کوپن بفروشه یه نخود تخم مرغ بده هر نفر! خیلی عجیبه اینجا وقتی میگن درامد ...

واقعا انگار تحریم بهتر بوده ها🤣🤣

من یادمه یک لباس عید به عید برام می‌خریدن لامصب هنوزم آخ نگفتن .بنجل بازار بودن اما همشون کار ترک بودن🤣

الان کار ترک چقدر قیمتش بیشتر لباس ایرانیه 

اما الان مردم شیک پوش شدن چی شده را من نمی‌فهمم 

شفا پیدا کردن ملت 🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هیچکس بحساب نمیاورد ،بیشتر دور اونایی جمع میشدن که یا خوش سرزبون بودن یا پولدار

چقدر این حس بد بود هنوز اون حس انزجار تو وجودم هست، وقتی بهم توجه نمیکردن، منم بچه بودم، اونم بچه بود ولی وضع اونا بهتر بود

مادر و پدرش بهش یاد میدادن چیا بگه

یک عروسی رفتم چون لباس خوب نداستم هنوز تو ذهنمه. شاید رد شده اما خیییلی روزا با عذاب وجدان خریدن ردش ...

بنظرتون الانم همچبن خونواده هایی هستن؟؟

البته ماهستیما  دلم مبل میخواد برای خواستگاریام😔 کابینتای اشغالودربوداغون آشپزخونمون وااای😭

ولی دیگه نمک دون ولباس رو داریم 

دنیا عدالت نیست خدا هم عادل نیستیدترین دوران رو تو دخترهای فامیل و اطرافیان من داشتم تلاش کردم هزارب ...

موافقم چقدر دوییدیم و نرسیدیم. شانس نداریم. انگار که روز خوش نباید ببینیم

باورتون میشه ما یه شب حتی پول خرید یه نمک نداشتیم غذامون رو بدون ذره ای نمک خوردیم اونم چه خوردنی گش ...

اره  چون دیدم

ماروزهااا نون نداشتیم

من انقدر هیچی نخورده بودم چشمام همه چیزو بافاصله میدید نمیدونم چم بود😔

کلاس سوم بودم سال۷8.من شاگرد ممتاز کلاس شدم.معلم گفت به مامانت بگو برات جایزه بخره سر صف بهت بدیم. م ...

لعنت بر اون معلماااا برامنم این اتفاق افتاده   زندگیشون آتیش بگیره الهی   حسرت به دل باشن الهی  بچه شون ازگشنگی بمیره الهی

با تک تک کامنتا اشک ریختم 😔چشمم داره میسوزه خیلی دلم گرفت برای هممون منم یه روزایی رو گذروندم که فق ...

خدا بیامرزتشون 😭منم دارم گریه میکنم بخاطر بابام 

آخخخ که چقدر سختی کشید بمیرم براش