2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 101493 بازدید | 1256 پست

عموم از ما‌وضعش بهتر بود بابامم مصرف کننده.و بی برنامه .بعد مدرسه میرفتم خونه عموم تاعصرش سرویسم بیاد.بعد عموم‌کفشای پارمو‌دید گف چرا بابات نمیخره برات بگو برات بخره.یکی‌نیس بهش بگه بی ناموس تو عمومی جا دخترتم خو تو برام بخر..دفعه دوم ک مجبور شدم برم خونش کفشام توحیاطشون قایم کردم تاطعنه نزنه.من بزرگ شدم ازدواج کردم‌و الان از لحاظ مالی ۲ برابر عموم شدم

من خانواده ام اوکی بود وضع مالیمون یعنی ی مدت بالا بودیم ی‌مدت متوسط ولی پایین هیچ وقت نیومدیم شکر خدا اما زد و تو دانشگاه عاشق پسری شدم که خیلی وضع مالیشون خوب نبود  خانوادمو بزور راضی کردم ازدواج کردیم بعد نامزدی کمک کردم شوهرم یه استخدامی خوب دولتی قبول شد ولی اوایل حقوقش خیلی کم بود با همون حقوقم افتادیم تو قسط و اینا ماشین خریدیم ،ی سال بعد باردار شدم دوران بارداری سخت نگذشت زیاد ولی تو ماه هشتم بخاطر ی‌کاری با همسرم باید از تبریز می‌رفتیم اردبیل که مادرش گفت منم میام ،وسطای راه بانک کل پول حساب شوهرمو جلو جلو بخاطر قسط کم‌کرد دیگه بدون پول رفتیم ،یجایی تو اردبیل هست پل همسرم برگشتنی گفت بریم اونو ببینیم برگردیم گفتم پول نداریم گفت مامانم هست میگیرم حقوق ریختن میدم رفتیم اونجا دست یه پسره سیب زمینی سرخ کرده بود وای بوی وحشتناک خوبی هم میداد من به همسرم گفتم یکی بخر فکر کنم 45 هزار بود از مامانش خواست مامانش گفت من نمیتونم بدم من هفته بعد میخام برم مشهد نیازم میشه 

من از اون ماجرا الان سه ساله گذشته روزی نیست ک بهش فکر نکنم هنوز بوی اون سیب زمینی سرخ کرده تو بینیمه هر کاری میکنم نمیره 

همش میگم خدایا من فقط یبار ی چیز دلم خواسته و نتونستم بگیرم اونایی ک بخاطر نداری همش مجبورن چشم پوشی کنن چی میکشن و اینجوریه ک الان 3ساله هیچی بهم لذت نمی‌ده همش فکرم می‌ره پیش کسایی ک دلشون میخواد و ندارن 

ببخشید طولانی شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام استارتر یک سوال دارم وضعتون میگید بد بود با این وضع بد خوبه خواستگار داشتید چون اینجا همش میشنویم که کسانی که اوضاع خونه زندگی خوب ندارند خواستگار هم ندارند برام جالب بود حتما خوشگل هستی 

من خونه پدرم تنگی نکشیدم

ی تک پوش دستم بود وقتی شوهرم خواستگارم بود به گوشم رسید که میگفت تک پوش فلانی رو دیدید

بعد عروسی کلی طلا براش فروختم که الان بود تقریبا ۴۰۰ میلیون میشد

ولی امان از بعد ازدواج

مانتو ها کهنه ی مردمم میپوشیدم

با نداریش ساختم باکی نیست ولی امان از روزی که وضعش خوب شد

میلیارد داشته باشه حق من خورد و خوراکه هزارتومنم داشته باشه باز همونه

فقط تنها چیزی که یادم نمیره .تپنوار بهداشتی نداشتم هرکاری کردم برام نخرید پیراهن پسرمو که کهنه بود ۴لا کردم گذاشتم تو شرتم که لباسم کثیف نشه

خیلی باهاش بدبختی کشیدم اگه اینو تو نداریش تجربه میکردم برام مهم نبود ولی افسوس

ی بار بهش گفتم ،گفتم هیچ وقت رو این موضوع حلالت نمیکنم

غرورم جلو خودم شکست و خورد شد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ما هم قبلا ضعیف بودیم الان که داریم خسیس بازی درمیارن میگم خدا یه چیزی میدونست پول به اینا نداد ها😐

نمیدونند پولارو چیکار کنند همه رو تو شکم داماد خواهرم میریزن انگار ندار نچارن

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

موافقم چقدر دوییدیم و نرسیدیم. شانس نداریم. انگار که روز خوش نباید ببینیم

میدونی یاد اون نوشته مرحوم حسین پناهی افتادم که گفته بود 

خدایا نمیشه از جای حق بلند بشی بزاری خودش بشینه سر جاش😐🙄

برای خورشید پس از شبهای طولانی
من خانواده ام اوکی بود وضع مالیمون یعنی ی مدت بالا بودیم ی‌مدت متوسط ولی پایین هیچ وقت نیومدیم شکر خ ...

اونایی که همیشه ندارن عادت کردن

لذت چیز خوبو نکشیدن که بعد با نداشتنش حصرتشو بخورن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اونایی که همیشه ندارن عادت کردنلذت چیز خوبو نکشیدن که بعد با نداشتنش حصرتشو بخورن

حسرت

بابام ورشکست شد مجبور شدیم بریم تو ی دهات دورافتاده همونجا نگهبان بشیم از مدرسه تا اون باغ پیاده می رفتیم ۴۵ دقیقه هیچ وقت نگاه های تحقیرآمیز بقیه بچه ها رو فراموش نمی کنم حموم نبود مامانم طفلک ماها رو تو اتاق حموم می کرد فقط تخم مرغ بود غذامون لباسای پاره می پوشیدیم خاله ام ی بار اومد گفت همسایه هاتون سگها هستن دور و بر اون باغ آدم زندگی نمی کرد

من یه خانواده پدری دارم که میلیارد ها پول دارن وقتی بابام فوت کرد قراردبود یه خونه به نامم بزنن که الان سه میلیازد پول خونه س ولی نزدن باهام قطع ارتباط کردم و الان خودم تنهایی دارم جوون میکنم واسه ساختن آیندم:)) 

من خودم در رفاه بزرگ شدم ولی همسرم نه میگفت حتی پول ندلشتم تو دانشگاه رورانه پول سلف بدم دو روز یه و ...

همسرم منم دقیقا همینه 🥺هفته ی پیش به. 7سال بالاخره راضیش کردم بریم دندوناشو نشون دندونپزشک بده بزور قبول کردیم رفتیم هر کلمه که از دهن دکتر خارج میشد من له شدن همسرمو می‌دیدم وای ی دونه دندون سالم نداشت حتی ی دونه فکر کن فقط هزینه دندون بالاش شد 120میلیون 

بیچاره میگه همیشه از دندون‌ درد ناله میکردم کسی نمی‌برد دکتر مامان باباش فقط بچه آوردن هیچ کاری واس این بدبختا نکردن 

فک کن نامزد بودیم بابای من برای یلدایی براش ی پوتین درجه یک چرم خرید چند مدت بعد زنگ زده بود  داشتیم حرف می‌زدیم می‌گفت من فکر میکردم تو زمستون پای همه یخ میزنه چون سرده نگو من کفش خوب نداشتم اونم تو سرمای وحشتناک آذربایجان براش کفش نمیخریدن

ما هم ضعیف بودیم هم نه

همه چی داشتیم و هیچی نداشتیم

نمیدونم واقعا 

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

اونایی که همیشه ندارن عادت کردنلذت چیز خوبو نکشیدن که بعد با نداشتنش حصرتشو بخورن

نمی‌دونم من نمیتونم با این قضیه کنار بیام 

من از این فکرا دیگه واقعا از هیچی لذت نمیبرم