2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت بخدا

8396 بازدید | 544 پست

امشب خیلی شب خوبی خودا چقدر این پسر جنتلمن هست، امشب اومد دنبالم با هم رفتیم بیرون اول کلی دور خوردیم و صحبت کردیم بعدشم رفتیم یه سری خرید کردیم بعدش من دلم موچی نوتلا میخواست کل شهرو گشت تا پیدا کنه بعد با هم رفتیم شیک خوردیم

بعدش تو کافه نشسته بودیم از تو جیبش یه جعبه در آورد گفت واست کادو خریدم دیدم جعبه سیگاره 😂😂

گفتم واسه خودت عزیزم بعدش گفت شوخی کردم بعد یه جعبه دیگه در آورد گفت بازش کن دیدم یه گردبند خیلی خیلی خشگل توشه

وای طلای سفید بود دهنم باز موند خدایا خیلی ظریف خشگله ، همونجا بلند شد انداخت گردنم گفت یلدات مبارک دختر خشگلم🥲🥲🥲

خدایا این پسر خیلی خوبه واسم نگهش دار🥹

امیدوارم همه یه یار اینجوری گیرشون بیادددد

جیشت گرفت بیدار شدی؟😂

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزممم پااایداررر🥹🤍

میشه با همین حس خوبت دعا کنی برام🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
عکس گردنبند رو بزارم 🥲🥲🥲🥲

هرطور راحتی عشقممم🫠

مبارکت بااااشه🥹

فسیل شید ب پای هم🤍

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!