2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4162 بازدید | 141 پست
😂😂😂😂مگه این فیلم های بدون منطق هست دختر زیر 18 سال نه وزنی داره نه قدرت آنچنانی، طرف با یه دست م ...

حالا تلاشش رو میکرد بلکه ب یه جاش می‌خورد  😂😂😂

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

به هیچکسم نگو حتی دوستت 

به هیچکس اعتماد نکن که بگی ادما قابل پیش بینی نیستن عزیزم 

قربونت برم ناراحت نباش خداروشکر طوری نشده 

فقط ایندفعه حواستو بیشتر جمع کن حتما اسپری فلفل بخر با خودت ببر جاهایی که تنهایی دست بگیر نزدیکت شد بزن تو چشمش نتونه غلط اضافی کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسمم برای چی لکه دار بشه؟ مگه من تجاوز کردم؟ اتفاقا من هر وقت مورد متلک یا مزاحمت های خیابونی برام‌پ ...

خب بعدش کسی نمیاد بگیرتت میگن دست خوردس😐

الکی نخندی... عوضی چقد با غصه قشنگی... 🥲💔

ایکاش انقدر فرهنگمون بالا بود 

میتونست بره به پدرش بگه 

و پدرش بهش آرامش بده 

و پدر اون پسره دربیاره وازش شکایت کنن

امیدوارم یه روزی دخترها بتون به پدرهاشون بگن 💔

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
خدا لعنتت کنه باشه؟ میدونی داری چه تهمتی میزنی به پیر به پیغمبر به خدا قسم منو به زور برد من به خانو ...

اینا جز شکست دلت و نمک ریختن رو زخمت هیچکار برات نمیکنن 

ب خانوادتم بگی باز تو مقصری میگن تو خودت رفتی و حرفای اینا 

فقط بسپار به خدا

. او تـمـام مـَـنْ اسـت:✹⃝🦋..‌

اوه تونستی به مادرت بگو برین شکایت کنید 

نه برای‌ خودت برای دختر هایی که شاید بعدا کامل بهشون تجاوز شه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نمیدونم هیچی تقصیر من نبود اما حس گناه دارم حس پشیمونی دارم شاید به خاطر اینه که همون اول قبل از این ...

عزیزم تقصیر تو نیست 

نمیدونستی که قراره اینجور بشع نه عذاب وجدان بگیر نه هیچی فقط حواستو جمع کن حتما ایندفعه 

دورتون بگردم، نمیدونم چی بگم ذهنم اونقد شلوغه که نمیتونم بهش فشار بیارم و با تموم احساسم ازتون تشکر کنم، اما خیلی ممنونم ازتون، فقط به خاطر اینکه حال من یه نفر براتون مهم بود و برام چند خطی تایپ کردید، برای اینکه حالم خوب بشه،  هم کسایی مثل اون عوضی رو هم فرشته هایی مثل شمارو و هم خودمو، هممون رو به خدا می سپارم🙂