توروخدا جزئیات ازم نپرسید خیلی حالم خرابه طرف آشنا بود از مدرسه بر می گشتم تو پارک همو دیدیم به زور اومد بردتم تو دستشویی دستمالیم کرد میخواست لباسامو در بیاره مقاومت کردم عصبی نبود می خندید یادم میاد می ترسم نمیزاشت برم ولی وقتی مقاومت می کردم دیگه لباسامو به زور در نیاورد میتونست ولی نکرد صدای در و کلید اومد ترسیدم گفتم الان درو می بندن تا گذاشت بیام از تو دستشویی بیرون کسی نبود ولی همکلاسیم اومد رد شد نمیدونم دید یا نه بیشتر از همه می ترسم اون دیده باشه خیلی می ترسم خیلی دست مالیم کرد التماسش می کردم ولم نمی کرد ولی اصن به درک فراموش میکنم فقط توروخدا دعا کنید همکلاسیم منو ندیده باشه تا اومدم خونه نشستم قرآن خوندم انقد حالم بده اصلا فکر میکنم تقصیر خودمه با اینکه هیچ کاری نکردم خدایا تنها چیزی بود که فکر می کردم هیچوقت برام اتفاق نمیوفته باورم نمیشه به این روز افتادم حالم به هم میخوره اعصابم خورده تو صورت خانوادم که نگاه میکنم یه جوری میشم به لطف خدا از دستش فرار کردم فقط خواهش میکنم برام دعا کنید کسی منو ندیده باشه شرفم به باد میره😭💔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نترس عزیزم تا خدا نخواد ابروت نمیره خوبه پشیمونی سعی کن محکم باشی درقبال این افراد
عجب!!
یکی دیگه تعرض میکنه آبروی اسی قراره بره!
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
میدونم سخت بوده برات ولی قوی باش و حتما تماس بگیر با پلیس صورتجلسه کن بخواهی به فکر آبرو مسخره باشی فردا بدترش میکنه امیدوارم نشه ولی بهت قول میدم وقتی واکنشی نبینه جری تر میشه اینا که میگن بخدا بسپار و ولش کن و اینا گوش نکن من تجربه دارم بهت میگم تا مقابل این آدم ها واینستی اونا میان جلوتر الان راه و چاه یاد گرفته
نه بترس نه خجالت بکش درس بگیر قوی شو من خودم عموم بچه بودم اذیتم میکرد الان بچه دارم ولی کابوسش باهامه . فقط قوی شو . مردها واقعا نر شدن مردی رو هم باید از زنها یاد گرفت . آروم باش
مگه تو چیکار کردی که پشیمون باشی؟ الکی داری میترسی، چرا فکر میکنی ابروت رفته؟ مگه تو تجاوز کردی؟ یه ادم امن پیدا کن بهش بگو از خانوادت نباشه بهتره، با مشاور مدرسه در میون بذار کمکت می کنه.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نمیدونم هیچی تقصیر من نبود اما حس گناه دارم حس پشیمونی دارم شاید به خاطر اینه که همون اول قبل از اینکه بگیرتم ازش فرار نکردم بخدا هیچ جوره فکر نمی کردم انقد کثیف باشه الان نمیدونم چمه، ولی داغونم
دوستان باور میکنید یک دختر یک دختر دیگه رو زوری بتونه ببره تو دستشویی دبیرستان اونم انتقدر شلوغ بعد دستمالیش کنه اصلا میشه ؟ عقل یک انسان سالم میگه نمیشه