2777
2789

خدای   شخصیت درتاریخ اسلام بنظرم ام البنینه   اصن یه چی میگم یه چی میشنوید  خیلیا راجع به ایشون کم میدونن     

هرکی هرحاجتی داره اول نیت کنه 

💥برای سلامتی و تعجیل در فرج  +  💥نیت منه استارتر  + 💥نیت خودتون

این ترکیبی که میگم نحوه دعای حضرت زهراست که چون اول درحق دیگران دعا میکرد  اینجوری خدا زودتر دعای خودش رو براورده میکرد  پس اگر میخوایید زودتر حاجت روا شید اول برای بقیه دعا کنید

✨صلوات هدیه میکنیم  محضر ام البنین ( یکی از باشخصیت ترین ها ی تاریخ اسلام  اصن یه چی میگم یه چی میشنوید)

از الان تا فردا فرصت دارید بفرستید و همینجا   اعلام میکنید چندتا   فقط کساییکه صلوات میفرستن مشمولش میشن  دوستان  خواهش میکنم الکی التماس دعا صرفا ننویسید  چون حق بقیه  که تلاش میکنن میفرستن  ضایع میشه حق الناس نندازید گردنتون

🔥پربازدیدش کنید چون هرچه سبل صلوات بیشتر بشه  حاجت رواییتونم نزدیک تر   انشالله  آمین یا رب العالمین 

برم سرکار

۱۰۰ تا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مادرم 

۱۰۰ تا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من100تا عاشق ام البنینم 

کسیو دست خالی نمیذاره 

حاجتممم اینکه کمکم کننن راه درستو پیدا کنم (: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

@elsa77na    

100 تا از طرف این دوستم

من100تا عاشق ام البنینم کسیو دست خالی نمیذاره حاجتممم اینکه کمکم کننن راه درستو پیدا کنم (:

اجرت با حضزت ام البنین انشالله حاجت روا

نیت هات رو فراموش نکنی🌟

تاحالا قبلا حاجت گرفتی ازشون؟