2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4248 بازدید | 142 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس عزیزم تا خدا نخواد ابروت نمیره خوبه پشیمونی سعی کن محکم باشی درقبال این افراد

عجب!!

یکی دیگه تعرض میکنه آبروی اسی قراره بره!

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

تورو جان جدتون اسپری فلفل بخرید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

میدونم سخت بوده برات ولی قوی باش و حتما تماس بگیر با پلیس صورتجلسه کن بخواهی به فکر آبرو مسخره باشی فردا بدترش میکنه امیدوارم نشه ولی بهت قول میدم وقتی واکنشی نبینه جری تر میشه اینا که میگن بخدا بسپار و ولش کن و اینا گوش نکن من تجربه دارم بهت میگم تا مقابل این آدم ها واینستی اونا میان جلوتر الان راه و چاه یاد گرفته 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نه بترس نه خجالت بکش درس بگیر قوی شو من خودم عموم بچه بودم اذیتم میکرد الان بچه دارم ولی کابوسش باهامه . فقط قوی شو . مردها واقعا نر شدن مردی رو هم باید از زنها یاد گرفت . آروم باش 

برای دوست ت هم تعریف نکن.

اگه اونکه تو رو دیده پرسید بگو شلوارم میخواست بیفته یا موهام بلز شد ی لحظه رفتم درست کنم.

بعدشم ب هیچ وجه با نامحرم جایی تنها نمون.این دفعه بخیر گذشت.هیچ موقع تنها نشو.

مگه تو چیکار کردی که پشیمون باشی؟ الکی داری میترسی، چرا فکر میکنی ابروت رفته؟ مگه تو تجاوز کردی؟ یه ادم امن پیدا کن بهش بگو از خانوادت نباشه بهتره، با مشاور مدرسه در میون بذار کمکت می کنه‌.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ازچی پشیمونی دقیقا؟!

نمیدونم هیچی تقصیر من نبود اما حس گناه دارم حس پشیمونی دارم شاید به خاطر اینه که همون اول قبل از اینکه بگیرتم ازش فرار نکردم بخدا هیچ جوره فکر نمی کردم انقد کثیف باشه الان نمیدونم چمه، ولی داغونم