2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4246 بازدید | 142 پست
این اگه پشیمون بود اینجا پیام نمی دادخوش خوششم شده

متاسفم برای فرهنگی که باهاش بزرگ شدید 

تا حالا مشکلی براتون پیش اومده و کسی به سخره گرفتتش ؟ 

شما عقده ای تشریف دارید زودتر خودتو به روانشناس نشون بده جامعه رو نجات بده 

ببین اگه خیلی میترسی از همکلاسیت دو تا راه داری یا اینکه مشاور مدرسه تعریف کنی و دخترو بکشه کنار و باهاش حرف بزنه یا اینکه خودت بری بهش ماجرا رو بگی و ازش بخوای به کسی نگه، دشمنت که نیست همکلاسیته.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اورو خدا از فردا مراقب خودت باش از جاهای شلوغ برو جای خلوت نرو مواظب باش نیاد دنبالت دوباره چون بدونه به کسی نگفتی بازم کارشو بدتر تکرار گنه باید همون موقع هم داد میزدی تا می‌ترسید ترو خدا از فردا مواظب باش از جای خلوت نرو

بچست، مدرسه ایه، توی مخیلش نمیگنجید چه اتفاقی بیوفته، این همه ادم بهشون تعرض میشه، مقصرن؟ حتی اگر هم ...

من فقط سوال کردم خواستم بدونم فکر میکرد چه اتفاقی قراره تو دستشویی پیش بیاد . میخوام بدونم دختری که تا این حد نا آگاهه چی تو سرش میگزره و با چه نیتی تو دل خطر میره.

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نترس عزیزم تا خدا نخواد ابروت نمیره خوبه پشیمونی سعی کن محکم باشی درقبال این افراد

خوبه پشیمونه؟؟؟؟؟؟؟

از چی پشیمون باشه؟؟؟؟؟؟

میگه یه نفر یه زور بردش.. بعد میگی خوبه پشیمونی؟؟؟؟؟

بدبختی ما اینه که تو هر اتفاقی قربانی رو مزمت میکنیم... 

اون موقع همکلاسیش میفهمید که

بفهمههههههه ول کنید این کلیشه ها رو اصلا باید ادما بفهمن که تعرض داره میشه، حتی اگه در حد یه متلک توی خیابون باشه باید مردم رو متوجه کنید، این نقطه ضعفیه که اون کثافتا دران ازش استفاده می کنن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

عزیزدلم...میفهمم که الان چه حالی داری و سردرگمی...نمیدونی باید برای کدوم اتفاق ناراحت باشی،،اینکه بهت تعرض شده یا اینکه بقیه بفهمن و چه فکری راجبت بکنن...

اول اینو بدون به هیچ عنوان تقصیر تو نبوده ...تو به هیچ دلیلی مقصر نیستی و اون آدم یک مریض روانی و لجن بوده که این کار رو کرده...خداروشکر کار به جاهای بالاتر نکشیده...

دوم اینکه نگران هیچی نباش...اگه کسی فهمیده باشه هم مطمئنا دیده که چه حالی داری و یک جورایی متوجه شده که یک تعرض بوده...

بعدم بفهمن...اصلا یک درصد گیریم که فهمیده باشن، چه اهمیتی داره وقتی خودت و خدای بالاسرت میدونین قضیه چی‌بوده؟

نمی‌دونم شرایط خانوادگیت چطوره دورت بگردم...اما اگه میتونی به مامانت این موضوع رو بگو...یا حداقل گزارش بزن که اون مریض با بقیه این کار رو نکنه...

تو اولین نفری نیستی که این اتفاق براش میفته...آخرین نفر هم نیستی متاسفانه...:)

احساس گناه نکن و خودت رو سرزنش نکن با خودت مهربونه باش...تو الان تنها کسی هستی که باید کنار خودت باشی...

به نظرم به کسی نگو از اهالی خونه ، سکوت کن با خودت کلنجار نرو ، بذار بدنت اروم بشه ، خیلی وقتا سکوت درمان میکنه ولی یاداوری و درددل بدتر میکنه

اشتباه کردی باهاش رفتی بهش اعتماد کردی ولی همین حالت و قران خوندنت باعث بخشیدنت شده نگران این چیزا نباش

اون همکلاسی هم حتی اگه دیده باشه و چیزی بگه ، مدرکی نداره

بعد این مواظب خودت باش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من فقط سوال کردم خواستم بدونم فکر میکرد چه اتفاقی قراره تو دستشویی پیش بیاد . میخوام بدونم دختری که ...

خیلی منطقی داره به قضیه نگاه می کنی، اون بچه اصن فکری نکرده که چی در انتظارشه، مگه میدونست میخواد ببرتش دستشویی پارک؟ ادم تا موردی سرش نیاد خیلی چیزا رو باور نمی کنه، توی خیلی از شرایط مغز قفل میشه، علی الخصوص این مسئله

بفهمههههههه ول کنید این کلیشه ها رو اصلا باید ادما بفهمن که تعرض داره میشه، حتی اگه در حد یه متلک تو ...

تو خودت حاضری لکه دار بشه نامت؟ 

نه اشتباه میکنی این تو ایران قفله🙂

البته من بودم تا اخرین لحظه تا دم مرگ از خودم دفاع میکردم ولی دوس ندارم کسی بفهمه واقعا

الکی نخندی... عوضی چقد با غصه قشنگی... 🥲💔

ممنونم ازتون با این که حالم اون قدر خرابه که نمیتونم آروم بشم ولی با خوندن پیامای کسایی مثل شما یکمم ...

بنظرم اسپری فلفل بخر با خودت داشته باش از خودت دفاع کن جاهای خلوت دیگه نرو 

خب دوستت دیده باشه فوقش میگه رفتی دستشویی نترس چیزی نمیشه 

فوقشم بره اصلت بگه دیده باشه کی حرفشو باور میکنه بابد اونقدر عاقل باشه که نره بگه چون بگه میشه ازش شکایت کرد 

ناراحت نباش هیچی نمیشه خداروشکر اتفاق بدتری نیوفتاده موقع برگشت از مدرسه حواست باشه جاهای شلوغ برو با یکی دوستات برو تنها نباش شاید دوباره اون حرومزاده برات نقشه کشیده باشه خبر مرگش خدا نسل اینجور ادما رو از رو زمین ور داره راحت بشیم 

با پا میزدی وسطش تا شرف اونم بره مرتیکه بیشرف کثافت خدا بهت رحم کرده

😂😂😂😂

مگه این فیلم های بدون منطق هست 

دختر زیر 18 سال نه وزنی داره نه قدرت آنچنانی، طرف با یه دست میتونه مهارش کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تو خودت حاضری لکه دار بشه نامت؟ نه اشتباه میکنی این تو ایران قفله🙂البته من بودم تا اخرین لحظه تا دم ...

اسمم برای چی لکه دار بشه؟ مگه من تجاوز کردم؟ اتفاقا من هر وقت مورد متلک یا مزاحمت های خیابونی برام‌پیش میاد داد میزنم تو خیابون طرف رو رسوا می کنم، باهاش دعوا می کنم، جوابشو میدم، بله یه چیزایی قفله قبول ولی یه چیزایی رو باید قفلشو باز کنی علی الخصوص تجاوز و تعرض، چون مستقیما به جون داره میزنه، چی مهم تر از جوونه؟ ابرو؟ اسم؟ چی ؟ اون لحظه که ممکنه ادم از ترس بمیره، یا لال بشه دیگه ابرو معنایی داره؟ حتی توی این جامعه زن ستیز ما متجاوز منفورتر از قربانیه.