2777
2789
عنوان

نزدیک بود بهم تعرض بشه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4246 بازدید | 142 پست
چرا نمیتونم هضم کنم اصلا بزور چجوری بردت آخه؟سر و صدا نکردی کسی نبود؟

چرا اینطوری میگید توروخدا هزار بار توضیح دادم با اینکه داد و بیداد نکردم الان دارم از استرس میمیرم دیده باشنم داد می زدم چی میشد 

اول کامنت رو درست متوجه شو بعد ریپلای بزن! خودش پرسیده که آیا بنظرتون کسی دیده منو؟ منم گفتم انشالا ...

من گفتم دعا کنید منو ندیده باشه من به خدا بگم با شما ها چیکار کنه آخه تو عمرم از هزار تا پسر خوشم اومد بخدا به هیچ کدوم نزدیک نشدم من از این متنفر بودم چطوری اینطوری میگید😭💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداروشکر شرایط بدتری برات رقم نخورد الانم درکت میکنم چقدر جسمت و روحت اسیب دیده و ترسیدی ،بابت اون دوستت هم برات مهم نباشه اگر حرفی زد بگو اشتباهی رفتم زنونه و مردونه رو متوجه نشده بودم و اصلا خودتو نباز تا برات الکی دردسر نشه ،ولی لطفا مراقب باش جامعه بشدت کثیف شده مرد و زن هم نداره همه طیف آدمی پیدا میشه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

ممنونم از کسایی که برام دل سوزی کردن، برای آبروم دعا کردن و بیخودی قضاوتم نکردن 

بعد از مدت ها امروز رفتم قرآن رو باز کردم و خوندم اما همون قرآن بخوره تو کمرم اگه دروغ گفته باشم 

و هیچوقت نمی بخشم یه سری رو با کامنتاشون این ماجرا رو یادمم بره این حرفا یادم میمونه 

باشه عزیزم حیف که دلم نمیاد دعا کنم سرت بیاد وگرنه وقتی سرت میومد می فهمیدی

سرم اومده ولی به مامانم گفتم

یه دختر شیطون بودم😅

ولی اون لحظه خیلی ترسیدم.

با این وجود اولینکاری که کردم برای مامانم توضیح دادم.

اون با جود اینکه احتمال میداد مقصر منم 

باز هم پشت من ایستاد و با هم حل کردیم مشکلو

بخدا به زور بردم توی دستشویی توی پارک دیدمش میتونستم همون موقع فرار کنم ولی جدیش نگرفتم اصلا ازش بدم ...

دیگه مواظب باش اون فهمیده میتونه راحت بهت تعرض کنه مواظب باش تورو خدا

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
ممنونم از کسایی که برام دل سوزی کردن، برای آبروم دعا کردن و بیخودی قضاوتم نکردن بعد از مدت ها امروز ...

تو مقصر نبودی که ابروت بره 

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید
دیر فهمیدم میخواد چیکار کنه خودمم از این حرصم می‌گرفت اولش منم میخواستم اذیتش کنم بعدم که بردم تو دس ...

تو هیچ گناهی نداری دخترم، برای خیلیا پیش اومده و متاسفانه اون لحظه نمیدونی باید چیکار کنی و بعدش همش فکر میکنی نکنه من فلان حرکتم تحریکش کرده؟نکنه من گناه کردم در حق کسی؟، نه اون عوضی مریض هست و با خیلیا ممکنه این کار رو بکنه، ممکنه مسیر زندگی شخص قربانی با این کارش عوض بشه... 

بهترین کار اینه که با مادرت صحبت کنی. چندوقتی همراهت بیاد. از این به بعد جیغ و داد کن، طرفو کتک بزن، از خانمها و ادمای دیگه کمک بگیر. اگر مشاور مدرسه دارید و مطمئنه ازش کمک بگیر

این آدم ممکنه بازم سرراهت سبز بشه و اتفاقات بدتری بیافته، شاید کسی باهاتون دشمنی داره، خانوادت باید بدونن. 

چه نسبتی با شما داره؟ 

تو هیچ گناهی نداری دخترم، برای خیلیا پیش اومده و متاسفانه اون لحظه نمیدونی باید چیکار کنی و بعدش همش ...

ممنونم ازتون 

با این که حالم اون قدر خرابه که نمیتونم آروم بشم ولی با خوندن پیامای کسایی مثل شما یکمم که شده بهتر میشم، اتفاقا بعید میدونم این آخرش باشه من هنوز قراره اون کثافتو ببینم نسبتی نداریم مدرسشون نزدیک مدرسمونه خیلی روزا میاد دم مدرسمون با یکی از دوستام که باهاش تقریبا صمیمی ام نسبت فامیلی دارن باهم میرن 

اتفاقا به سرم زده به دوستم ماجرارو بگم ولی نمیتونم اما بازم به اون بگم خیلی برام راحت تره تا به مامانم بگم خیلی دلم ازش پره هیچوقت محبت مادری ازش ندیدم یادم نمیاد چیزی باشه که بخوام و برام نخرن چیزی بخوام و ندن جز محبت و محبت و محبت🙂💔 

روزی سه وعده غذا آماده میکنه دستشم درد نکنه اما دریغ از ذره ای محبت گاهی وقتا اصلا بدون دلیل میبینی اعصابش خورده میگه خدا لعنتتون کنه دیگه نمیکشم میگم آخه دیگه چیکار کنم کاریم نکنم همین بساطه 

بخدا بعد از اینکه فرار کردم همش سعی کردم خودمو آروم کنم حالم خوب بشه یه قطره اشک نریختم اما بعد از ظهر مامانم فرستادتم برم بیرون قرصاشو بگیرم دا‌شتم فکر می کردم اون قدر دلم پره ازشون که هر اتفاقی هم برام بیوفته جرعت نمیکنم بهشون بگم تو خیابونا عین چی فقط راه می رفتم گریه می کردم دیگه ترکیدم وقتی فهمیدم هیچ تکیه گاهی ندارم 

همه جا و هر لحظه فقط خداست که به دادم میرسه تو این دنیا تکم💔