هر کس تو نامزدی تورو پاگشا کرده باید شام دعوتش کنی خونتون من هم تازه عروسم از فامیل های خودمم کسی من پاگشا نکرده فقط فامیلای مادر شوهرم آخه من چند نفر شام دعوت کنم دایی هاش دوتا خاله هاش عروس خاله و دختر خالش 😐😐😐اون روزم دختر خاله همسرم. ب شوخی گفت شام بزار فلان روز بیایم خونتون فیلم های عروسی رو ببینیم عروس خاله شوهرم ۱ ماه بعد من عروسی کرده مادر شوهرش و خاله های شوهرش از جمله مادر شوهر من رو دعوت کرده خونش فقط همین سه تار و. ناهار داده مادر شوهرم از وقتی اومده تعریف میکنه یه بار میگه سیاست داره شوهرش هعیی کار میکرد یه بار میگه ژله هغش خوشمزه بود فلان امروز خاعر شوهرم برگشت گفت ب من بیا توام پاگشا کن تا این ( مامانشو ) میگفت تا دهنت سرویس نکرده با خنده گفت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر دوست نداری راه ب راه دعوتشون کنی ی شب همرو دعوت کن تموم شه یا یک ظهر.... بعد اگر دوست نداری فیلم عروسیتو ببینن باشوهرت هماهنگ کن بگین فیلما اماد نیستن یا جای دیگن و.. ووو
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه