2777
2789

ما خودمون دوست بودیم عقد کردیم و تو عقدم جدا شدیم.بخوام صادقانه بگم اینطور بود که از قبل مشکلات روحی داشت.واس همین سریع عصبی میشد داد میزد فحش میداد.شک داشت که کجایی چرا جایی میریم ب فروشنده سلام میدی  باادمایی ک در سطحمون نبودن رفت و امد میکرد بعدم ب من میگفت خودشیفته ای خودتو میگیری واس خانواده من واس دوستا من.

ولی خب گذشته از اینا دوسمم داشت کافی بود چشمم ی لحظه بره سمت ی لباس یا خوراکی سریع میرفت میگرفتش هرچی داشت فقط میخواست خرج من کنش همیشه از خوشگلیم تعریف میکرد پیش بقیه،دلش مهربون بود ولی اخلاق وحشی

دلم براش تنگ شد یهو

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
بلا خره احساس به هم بوده زمان می‌بره تا از بین بره

بنظرشما جدایی کار درستی بوده؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا شوهر منم همین بود ولی پیش بقیه از من بد میگفت و ادم حسابم نمیکرد صدامو ضبط میکرد تو دعوا میفرستاد واسه خانوادش و پشتم بد میگفت

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
دقیقا شوهر منم همین بود ولی پیش بقیه از من بد میگفت و ادم حسابم نمیکرد صدامو ضبط میکرد تو دعوا میفرس ...

الان چیکار میکنی؟مجردی یا ازدواج کردی

چندسالتون بود جفتتون ؟ چرا سعی نکردی با گذشت زمان بهترش کنی؟

جفتمون ۲۲

نتونستم خیلی سعی کردم نتونستم توان نداشتم من

من یه مدت فقط نفرینش میکردم 

اما یه مطلب خوندم که نفرین قلب خود آدمو سیاه میکنه و انرژی منفی داره 

سپردمش به خدا فعلا که داره کله معلق میزنه خوشحالم 

مگه مغز خر خوردم دلم براش تنگ بشه ؟

شمام دلت برا یه آدم دو شخصیتی و بیمار تنگ نشه گلم باهاش زندگی میکردی زندگیتو جهنم میکرد خوب بود؟

اگر واقعا پارانویید بوده بله

پارانویید چیه ؟ همسر منم این علایم و داره چه بسا بیشتر میتونم بگم یا کسیو سراغ دارین کمک بگیرم ازش 

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

الهی بگردم 🥺

من تجربه نداشتم 

ولی دوس پسر داشتم که بعدش جدا شیم و منم بعد از یه مدت با شوهرم ازدواج کردم .

اخه میدونی چیه اون آدم درسته خوبیایی هم داشت اما بدیاش خیلی بیشتر بود .

شوهر من اگه صد تا خوبی داره دو سه تا بدی داشته باشه .

اما اون آدم در اضای سی تا خوبی صد و پنجاه تا بدی داشت ،تا یاد خوبیاش میفتادم بدیاش کلا باعث میشد بیخیال شم بگم گور بابا خوبیاش 

مطمعن باش کار خوبی کردی...بعدا بیشتر ازین از چشمت میفتاد

خیلی دیونه بازی داشت ولی من تو بیرون دختر مغروری بودم.

مثلا دعوامون شده بود یبار بعد واس اینک از دل من دراره جلو مردمو تو خیابون میگرفت میگفت من این دخترو دوست دارم شما بهش بگین😑من میمردم از خجالت

الهی بگردم 🥺 من تجربه نداشتم  ولی دوس پسر داشتم که بعدش جدا شیم و منم بعد از یه مدت با شوهرم ...

دقیقا اینم همینطور بود

میگم یکم عذاب وجدان دارم ک پاش نموندم اخه نمیکشیدم دیگه

2810