2777
2789
عنوان

مجردی یا متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 32 پست

ازدواج اصلاااا اونی که تو فیلما و رمانا نشون میدن نیست ، کلا باید از سر منطق باشه انتخابت  وگرنه باختی .

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج اصلاااا اونی که تو فیلما و رمانا نشون میدن نیست ، کلا باید از سر منطق باشه انتخابت وگرنه باخ ...

منم خواستگارایی داشتم از نظر منطقی عالی بودن ولی دلم یاری نمیکرد به دلم ننشسته بودن نمیدونم مشکل منه یا چی

نه حوصله کسیو ندارم واقعا مسئولیت زندگی مشترک خیلی سخته و اون همدم و عشق که گفتی مال دوران نامزدی و ...

دورت بگردم الان انقد مشکلات هست دوران نامزدی ام زهرمار ادم میکنن، مخصوصا تو خانواده های ایرانی محدودیتاش داستاناش ، برات یلدا چی بیارن کادو چی بگیرن چرا طلا فلان چیزو نخریدن هزار کوفت و زهرمار.چرا ننه ش اینو گفت باباش اینو کرد.مجردی یعنی پادشاهی

منم خواستگارایی داشتم از نظر منطقی عالی بودن ولی دلم یاری نمیکرد به دلم ننشسته بودن نمیدونم مشکل منه ...

مشکل نیست قربونت برم ، برو تو جامعه ادمارو بشناس.سنت بالای ۲۵ بره تازه میفهمی چی میخوای 

منم خواستگارایی داشتم از نظر منطقی عالی بودن ولی دلم یاری نمیکرد به دلم ننشسته بودن نمیدونم مشکل منه ...

ازدواج قسمته هر چی پرودگار مقدر کرده باشه همونه همیشه از خدا بخواه بهترین چیزا رو قسمتت کنه حالا چه با ازدواج چه موفقیت در درس و شغل

ازدواج قسمته هر چی پرودگار مقدر کرده باشه همونه همیشه از خدا بخواه بهترین چیزا رو قسمتت کنه حالا چه ...

آره اینو راست میگه از خدا درست بخواه ، من میگفتم یکی باشه هرچی باشه به پاش میمونم میسازم ندار باشه هررررچی فقط عاشقش باشم .دقیقاااااا همین شد . مراقب آرزو کردنتم باش

2810