2777
2789
عنوان

خانمایی که جداشدن دلتون واس شوهرتون تنگ نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 79 پست
نه.  نمیدونم چه مدته جدا شدین، اما این طریقه متن نویسی نشون میده که تو مرحله قانع کردن خودت ...

عزیزم خودمم همین نظرو دارم ک با کسی وارد رابطه نشم.اخه خیییلی اذیتم کرد این ادم.هیچکس درکم نمیکنه  دوستم میگه مگ به قتل رسوندت یا زدتت که اینطور افسرده شدی و هی میگه بیا با یکی وارد رابطه شو

ولی این پسره همه کارش شده بود فحش داد ،درسته جلو بقیه ازم تعریف میکرد ولی پیش خودم کارش کشتن اعتماد بنفسم بود.شوخیاشم وحشی بود کل دست منو میگرفت کبود میکرد تمام حرفم این بود که توروخدا ولم کن هیچ ارامش پیشش نداشتم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه پارانویید باشه بدتر هم میشد توی زندگی  من ۱۳ سال باهاش زندگی کردم بدترین خیانتها رو بهم کر ...

اینم همینطور بود بجز اون خیانته.خیانتو اصلا نداشت

بعد میگفت من مریض نیستم خیلی دوست دازم که حساسم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
عزیزم خودمم همین نظرو دارم ک با کسی وارد رابطه نشم.اخه خیییلی اذیتم کرد این ادم.هیچکس درکم نمیکنه &n ...

منم ارامش پیشش ندارم اصلا ولی خانوادم مجبورم کردن تو این 6ماه بمونم و ساکت باشم و هرچی عذرخواهی کردم ازش جوابمو نداد جلوی همه شهر ابرومو برده گفته دختره دیوونست و نمیخامش ،انقدر خالم اینا این قضیهرو زدن تو سرم که خدا میدونه ،مادرمم دایم طرفداری اونو میکنه

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
عزیزم ببخشیدا میگم رسما ..خل بوده طرف خدا نجاتت داده  یموقع خام نشی برگردی بهش پیام بدیا.  ...

فقط اینک من باهاش رابطه ام داشتم حالمو بد میکنه. چطور از این حال افسردگی بیرون بیام؟

منم ارامش پیشش ندارم اصلا ولی خانوادم مجبورم کردن تو این 6ماه بمونم و ساکت باشم و هرچی عذرخواهی کردم ...

دقیقا ادم خودش مشکل داره بقیه ام ول نمیکنن😂

اگه پارانویید باشه بدتر هم میشد توی زندگی  من ۱۳ سال باهاش زندگی کردم بدترین خیانتها رو بهم کر ...

منم تجربه شو داشتم پدر منو پدر خودشو میاورد خونه مون میگفت من از زنم با یه مرد غریبه فیلم بد دارم 

منی که اصلا حتی در بدترین شرایط دامنمو آلوده نکردم و خودش مدام خیانت میکرد 

دیگه آخرش زدم به سیم آخر گفتم این که پدر خودمه اونم جای پدرمه من ترسی ندارم بیار فیلمو نشون بده ببینم خودم هم ببینم شاید من جنی ام خودم خبر ندارم والا 😂😂😂

وقتی پیچوند دیگه همه فهمیدن توهم داره 

البته آخراش دیگه متوجه شدیم بخاطر مصرف شیشه ست توهماش

فقط اینک من باهاش رابطه ام داشتم حالمو بد میکنه. چطور از این حال افسردگی بیرون بیام؟

عزیزم خوب میشی 

خب حلالش بودی طبیعیه زنش بودی 

اگر بازم اذیتی و بخاطر بکارت میگی میتونی از دادگاه نامه بگیری ترمیم کنی ولی الان برای کسی مهم نیست 

خودتو اذیت نکن وقتی هم ازدواج کردی شناسنامه تو عوض کن اسمشو پاک میکنن راحت میشی

منم همین کارو کردم اسم نحسشو برداشتم 

عزیزم خودمم همین نظرو دارم ک با کسی وارد رابطه نشم.اخه خیییلی اذیتم کرد این ادم.هیچکس درکم نمیکنه &n ...

وااااای خداروشکر که جداشدی

الحمدلله 

حتی یک لحظه هم پشیمون نباش و دلتنگ نشو چیه این آخه

آرامش که نمیزارع برات 

فحش هم میده شکاک هم هست اصلا مهم نیس که میش دیگران ازت تعریف کنه بگه خوشگلس و هرچی بخای بخره 

اصلااااا مهم نیست 

عزیزم خوب میشی  خب حلالش بودی طبیعیه زنش بودی  اگر بازم اذیتی و بخاطر بکارت میگی میتونی ...

عزیزم شما خیلی مهربونی خییلی.مرسی که دلداریم میدی.با بقیه صحبت ک میکنم هی میگن مگ بهت خیانت کرده که اینطورشدی خیلی لوسی و این حرفا.ولی شما خیلی منو میفهمی.دلم میخواد یمدت واس خودم باشم ب هیچ مردی فکر نکنم تا دلم اروم بگیره

منم تجربه شو داشتم پدر منو پدر خودشو میاورد خونه مون میگفت من از زنم با یه مرد غریبه فیلم بد دارم&nb ...

وااای 

جدا شدی یا باهاش زندگی میکنی؟

شوهر منم مواد مصرف میکرد تریاک و شیره و قرص و سیگار همه چی مصرف میکرد

2810