اره دیگ وقتی 3 روز تونسته رانندگی کنه ی بوس یا ی محبت نمیتونسته ب خانومش ک 3 روزه خونه منتظره کنه؟
من همسر خودم کارش زیاده ماموریت زیاد میره .یه سری چیزا طبیعیه یه سری رفتارا نه.بدون منطق حرف نمیزنم
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر مرد زحمت میکشه زنی هم که تنها سه روز مونده خونه مسیولیت همه چی با خودش بوده اگر بچه داشته باشه که سخت تر.باید دست اونزنم بوسید.خدا رو شکر مردا سر کار میرن انقد دنیا به کامشونه
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
اگه راننده اتوبوسه که بدون شک ناراحت باش حالا راننده ماشین سنگینتر رو خبر ندارم ولی راننده اتوبوس تا جایی که من آشناهامون تعریف کردن از شوهراشون و کارشون به طلاق کشیده شده سر خیانت ....طرف میگفت دوساله شوهرم راننده اتوبوسه با کسی دیگه بهم خیانت کرده میگفت دست رو قرآن گذاشته که دیگه سمت کسی نمیره ولی باز میگفت تکرار کرده الآنم در حال جدایی هستن ...دلتو نمیخام بد کنم ولی اگه راننده اتوبوسه خیلی مراقب زندگیت باش
حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان میباشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید