2777
2789
عنوان

با نامزدم کات کردم

284 بازدید | 20 پست

بچه ها نامزدم نیست و دوستمه ترسیدم بترکه تاپیک

این اقا همیشه از خانومای دیگه تعریف میکرد برا من ، منم یه بارر بهش گفتم منم‌پسر خوشگل زیاد می بینم‌اما مرام و معرفت برام مهمتره ، از اونجایی که این‌اقا خیلی اهل تلافیه امشب حرف منو تلافی کرد چطور 

من چن وقت پیش گفتم خواب می بینم همیشه ، این گفت ولی من نمی بینم زیاد ، حالا امشب حرفش عوض شد گفتش منم خواب می بینم جدیدا گفتم چی دیدی گفتش دوستمو دیدم با خواهرش خواهرش خیلیییییییی خوشگل بود وای شبیه خارجیا بود چشا سبز ، موها طلایی پوست سفید و فلان ، اخساس کردم برا سوزندن دل من میگه نظر شما چیه ؟ حالا سوزوندن جهنم حرف من انگار براش مهم نیست ! منم سر همین کات کردم باهاش چون همش میخواد به من‌پز بده  ، اما ایندفعه رو مطمئن نیستم به نظرتون همین دفه هم منظور داشت یا واقعا خواب دیده ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همون سطر دومو خوندم فقط دلیل کافی هس برا کات

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کار درستی کردییه لحظه هم به کاری که کردی شک نکنازین بعد هم حواست به انتخاب پارتنر باشهتو ارزشت بیشتر ...

حالا ندیده پیاممو فردا ببینه میخواد بگه وای چقدر حساسی و فلان واقعا من حساسم ؟ 

خییییلی کارخوبی کردی کات کردی و مواظب باش گول نخوری 

اگه سبزه و چشم و ابرو‌مشکی هستی که دیگه بیشتر مواظب باش چون مشخصه بور و چشم رنگی و سفید دوست داره که دیگه به فنا میری 

حالا ندیده پیاممو فردا ببینه میخواد بگه وای چقدر حساسی و فلان واقعا من حساسم ؟

نه عزیزم شما احساست طبیعیه

اون آقا معلومه آدم نابالغیه و هنوز پخته نشده

اصلا چرا منتظر جوابشی؟ بلاک کن بره بابا

حتی چت رو هم پاک کن

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
دلم میخواد ی مهدکودک بزنم شما و دوستتم دعوتید چرا بزرگ نمیشید بلوغ فکری از بلوغ جنسی و عاطفی باورکن ...

عزیزم کاش با دقت بخونی من بلوغ ندارم من هیچ وقت دلم‌نمی اومد پیش این از کسه دیگه تعریف کنم ولی این با ابو تاب از دخترای دیگه حرف میزنه ازش خواستم حرف نزنه این یعنی بلوغ یعنی من میتونم با حرف زدن بگم از چی خوشم میادیا نمیاد اما این ادم نادیده میگیره حرف منو 

اره قبول دارم سطحشم پایینه منم کشید پایین با خودش منم شدم بچه 

خییییلی کارخوبی کردی کات کردی و مواظب باش گول نخوری اگه سبزه و چشم و ابرو‌مشکی هستی که دیگه بیشتر مو ...

سبزه نیستم اما بورم نیستم اره این عنتر همیشه از چشم سبزا میگه یه بارم میگفت دوستم چشاش سبزه خیلی قشنگه منم گفتم از چشای سبز خوشت میاد چیزی نگفت الان خوابشو میگفت دختره چشاش سبز و فلان 

2810