2777
2789
عنوان

خانمایی که جداشدن دلتون واس شوهرتون تنگ نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 79 پست
الان چیکار میکنی؟مجردی یا ازدواج کردی

الان هنوز با همون تو عقدیم ولی 6ماهه ول کرده رفته طلاق هم نمیده

به ن میگه روانی خانوادشم از خودش دیوانه تر پول بابای منو خوردن حروم خورن

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
عقد بودید این اخلاقِ وحشی گونه رو داشت 

اره عقد بودیم خیییلی وحشی بود شوخیاش وحشی بود دست منو گاز میگرفت کلیییی کبود میشد 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرشما جدایی کار درستی بوده؟

بله بهترین کار بوده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من یه مدت فقط نفرینش میکردم  اما یه مطلب خوندم که نفرین قلب خود آدمو سیاه میکنه و انرژی منفی د ...

عذاب وجدان دارم که چرا نموندم درستش کنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

نه. 

نمیدونم چه مدته جدا شدین، اما این طریقه متن نویسی نشون میده که تو مرحله قانع کردن خودتی که بگی نه خوب بود کاش جدا نمیشدم. 

تو این بازه ی زمانی مغز مدام میخواد یاداور خوبی ها باشه و بدی های رابطه رو کمرنگ نشون میده جوری که هرچقدر به بدی های رابطه فکر میکنی هیچی یادت نمیاد. 

خوب یا بد تصمیمت اونموقع این بوده که جدا شدی و دا شدن ممکن نیست احساسی باشه پس قطعا دلایل منطقی داشتی. 

حدودا ۶ماه این افکار ذهنتو درگیر میکنه که کاش جدا نمیشدم، اگر یکم شل میگرفتم طلاق نمیگرفتیم و....  ولی بعد از ۶ ماه وارد حالت دید منطقی میرسی

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره، درکت میکنم و یک سال زمان نیاز داری.(لطفا تو این یک سال هم وارد هیچ رابطه ای نشو حتی دز حد همکاری چون روح ادمی خیلی زخمی هستش و موجب میشه حتی به ادم های سمی زیادی دل ببندی) 

بنظرشما جدایی کار درستی بوده؟

اگه پارانویید باشه بدتر هم میشد توی زندگی 

من ۱۳ سال باهاش زندگی کردم بدترین خیانتها رو بهم کرد جوری ک اخرین خیانتش زن دوستش از دوستش طلاق داد و خودش صیغه اش کرد 

ولی توی زندگی با منی ک از نوزاد پاکترم 

میگفت چرا من نبودم موهای بدنتو اصلاح کردی 

چرا حلقت دستت نیست 

میرفتم دکتر نوبتم تاخیر داشت فک میکرد رفتم جای دیگه ...

میرفتم کلاس خیاطی فک میکرد الکی میگم میرم جای دیگه ..

میوه میچیدم تو ظرف میومد میگفت کسی خونه بوده میوه چیدی ؟

گوشیم چک میکرد با پسر عموم ک ده سال ازم کوچیکتره و مث داداشمه پیام بهم میداد میگفت اگه بفهمم چیزی زیر سرته سرت با چاقو میبرم 

خیلی دیونه بازی داشت ولی من تو بیرون دختر مغروری بودم. مثلا دعوامون شده بود یبار بعد واس اینک از دل ...

بیشتر زبون باز بوده تا عاشق😔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خیلی دیونه بازی داشت ولی من تو بیرون دختر مغروری بودم. مثلا دعوامون شده بود یبار بعد واس اینک از دل ...

عزیزم ببخشیدا میگم رسما ..خل بوده طرف خدا نجاتت داده 

یموقع خام نشی برگردی بهش پیام بدیا. 

صبوری کن دختر سنت کمه طبیعیه قلیان احساساتت بیشتر من ۳۹ساله باشه اما تجربه زندگی بهم درس داد از درسای من و امثال من استفاده کن 

خودتو نصیب هر کسی نکن قدر خودتو داشته باش ایشالا آدم با لیاقت سهم زندگیت میشه این روزا رو فراموش میکنی

بستگی به خودت داره ولی اینجور افراد اگه ذاتشون پاک باشه و فقط بخاطر مشکلات عصبی شده باشن،میتونن خوب بشن

البنه من نمیدونم در چه حد عصبی

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
دقیقا اینم همینطور بود میگم یکم عذاب وجدان دارم ک پاش نموندم اخه نمیکشیدم دیگه

ما یه معلم داشتیم مجرد بود ، سیزده سال به پای یه پسر مونده بود اخرش پسره نیومد خواستگاریش دیگه پنجاه سالش شده بود و مجرد .

همش میگفت دلتون برا هیچ مرد و هیچ پسری نباید بسوزه اونا از پس خودشون برمیان مردا قوی ترن ولی دخترا حساس تر و عاطفی تر و اسیب پذیرترن .

نمیگم که خودخواه باشی و بی دلیل پسری رو آزار بدی ولیبه خاطر هیچ پسری حال خوبه خودت رو فدا نکن 

2810