2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم هم چشمون شوره هم جادوگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 183 پست
پناه بر خدا برو پیش یه روحانی کاربلدی چیزی اینجا خوبیش اینه کشور اسلامیه ان شاءالله میتونن کمکت کنن

امید به خدا.زندگیمو بااینکارا ازهم پاشیدن

اما خدا دستشو داره فلج میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق میدم حق میدم

مادرشوهر منم همینجوری هست

شوهرم زو دعا داده بود برای موقع زعفرون ها که شوهرم بره خونش زعفرون هاشم ببره پیشه مامانش

در صورتی قبل زعفرون ها بهم میگفت میارم خونه خودمون فلان این حرف ها بیشعور با 70. سال سن مثل چی بهم حسودی می‌کنه چرت پرت از من به شوهرم میگه 

شوهرم خوب بود عالی بود الان همه تعجب کردن چرا اینجوری باهام رفتار می‌کنه میزد منو می‌گفت برو بیرون از خونم تعجب کرده بودم الان اومدم خونه بابام شوهرم پشیمون شده ولی من دیگه بهشون اعتماد ندارم دو دفعه همینجوری شد یکبار دوران عقد تابستون که همه خواهرانش جمع بودن و مادرش و یکبار هم بعد عروسی موقع زعفرون ها که بازم خواهراش برای زعفرون ها دورش جمع شدن  ایندفعه می‌خوام برم دادگاه هم مادرشوهرمو آدم کنم هم خواهر شوهرم رو تا ازش دور بشن 

مادرشوهر منم همینه متاسفانه هر کاری بگی تا حالا کرده ک زندگیمو داغون کنه من باردار بودم سه ماهم بود ...

همین خدا نشناس هااینکاراشونو میکنن خدا جوابشونو بده الهی

الانم بچه داری شیر جوش نده.خودتو دشمن شاد نکن

باور نمیکنم با دعا اختیار یه فرد از بین بره

منم قبول ندارم 

اما من عید ۱۴۰۲ ازدواج کردم تا همین چند ماه پیش اصلااااا کنار شوهرم نمیخابیدیم . یعنی راحت نبودیم .هرچقدر میگفتم باهم بخابیم قبول نمیکرد . اما رابطه جنسی داشتیما 

حتی جوری شد مادرش فهمید به زبون اومد گفت برو پیش زنت بخواب . فقط یه شب اومد پایین تخت تشک انداخت خوابید .

حالا چند ماه پیش دوستم بهم یچی داد گفت بریز جلو در خونت اگه دعات کرده باشن باطل میشه 

الان حالا چند ماهه منم یه وقت جدا بخوابم میاد بیدارم میکنه میگه بیا کنار خودم بخواب نمیتونم تنها بخابم . من همچنان اعتقادی ندارم اما گاهی میگم چرا بعد از اینکه اونو ریختم درست شد

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

کسایی که به کوچکتر خودشون، یا به بزرگتر خودشون حسادت میکنند واقعا برام عجیبند. 

بابا حداقل اگه حسادت میکنی، به هم سن و سال خودت حسادت کن بگو طرف هم سن منه فلان چیزو داره، من ندارم. 

چقد یه آدم میتونه بدبخت و حقیر  باشه اخه... 

شبا موقع خواب منو همسرم توی اتاق خواب یه چیزایی اذیتمون میکنن و علنا میان توی اتاق خوابمون

وووی مور مور شدم ‌.

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
حق میدم حق میدممادرشوهر منم همینجوری هستشوهرم زو دعا داده بود برای موقع زعفرون ها که شوهرم بره خونش ...

ایندفعه حتما شوهرتو ی فشار بده اگرنکنی هرچندوقت سرت درمیارن

مث من ک هی کوتاه اومدم الان سوارم شدن پیاده نمیشن

2810