میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :
ما جمعه هایی که خونه هستیم خیلی دارک میشیم و احتمالا هر نوع ولخرجی رو داریم 😂🙈 حداقل یک وعده رو بیرون میریم بعضی وقتام دو وعده
این جمعه هم قرار بود صبحانه رو بریم کافه ولی چون شب قبلش دیر خوابیدیم صبح ده بود که خودم بیدار شدم و گفتم تا بقیه بیدار بشن و. بریم خیلی دیر میشه
یخچال و باز کردم دیدم همه چی هست
تخم مرغ سریع انداختم ابپز بشه ، چایی و گذاشتم ،پنکک آماده کردم
کره پنیر شکلات صبحانه حتی میوه هم پوست کندم و قاچ کردم
شیر کاکائو هم همین طور
کم کم همسر و بچه ها بیدار شدن و گفتن بیرون چی
گفتم دیر بیدار شدین دلم خواست خونه بخوریم چون چند هفته متوالی بیرون بودیم و وقتی بساط و دیدن استقبال کردن و قرار شد ناهار بریم 😁
بعد صبحانه همسرم بیرون کار داشت و کفت یکساعت میرم و میام بچه ها هم قبلش پیشنهاد دادن چالیدره بریم باباشونم اوکی داد
به مخص رفتن ناهار. چلو گوشت گذاشتم واسه بچه ها هم چرخکرده گذاشتم بیرون کباب تابه ای بذارم
پسرم گفت چرا غذا میذاری مگه نمیخایم بیرون بریم بهش گفتم اینا واسه فرداست 🙈😁 واقعا هم برنامه ای نداشتم گفتم ناهارم آماده باشه بهتره نهایتا میذارم یخچال
که حدودا ساعت یک و نیم بود همسرم برگشت و گفت یکی میخاد بیاد موتور و ببینه بیاد و بره بعد بریم
که شد ساعت سه و دیگه وقت چالیدره رفتن نبود
بچه ها یکم غر زدن که پیشنهاد هلیوم پارک و دادم وو خیلی استقبال کردن ،اینجوری شد که ناهارمم آماده بود و بعد ناهار یکم دوباره استراحت کردیم و رفتیم هلیوم پارک
اونجا هم ۵۰۰ تومن شارژ کردیم ۱۲۰ تومن هم از دفعه قبل داشتیم مجموع اش و حسابی یک ساعت بازی کردن و بعدش همونجا از کافی شاپش شیک سفارش دادیم اونم شد ۵۰۰
یه چیزی که خیلی خوشحالم کرد این بود که تو منوش پیتزا هم بود
باباشون گفت پیتزا میخاین که شام هم باشه جفتشون گفتن نههه پیتزاهای مامان خیلی بهتره 😍
و برگشتیم خونه براشون سیب زمینی سرخ کردم و خوابیدن
✳️ به نظر من اینا همه اش مدیریت هزینه اس صبحانه بیرون چون چند بار پشت هم بود تکراری شده بود
ناهار و غذای خوب درست کردم و دو مدل باب دل بچه ها هم بود چون گوشت نمیخورن
تفریح خوب هم کردیم هم به بچه ها خوش گذشت هم خودمون